Εγχειρίδιο Προσωπικού Ασφαλείας για κινητά

Το παρόν ηλεκτρονικό εγχειρίδιο δημιουργήθηκε από τον Μηλερό Σώζων, φύλακα ασφαλείας με πολυετή εμπειρία στο χώρο με την υποστήριξη του Δικτύου Ενημέρωσης της Ιδιωτικής Ασφαλείας Ελλάδος καθώς και του Security Manager από την ανάγκη να υπάρχει ένας έμπιστος φίλος και σύμβουλος του φύλακα ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά και οποιουδήποτε πολίτη.
Επίσης να ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Κυριακάκη Σπυρίδων Roi For Roi, το Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας, τον H.B.A Σύλλογο Συνοδών Ασφάλειας ,Security Team Σωματείο Εργαζομένων ΙΕΠΥΑ Δυτικής Κρήτης για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης υλικού ώστε να καλυφθούν οι θεματικές ενότητες που έχουν σχέση με την ασφάλεια,την πυροπροστασία-πυρόσβεση, τις πρώτες βοήθειες,τους νόμους, τον εθελοντισμό κτλ.Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.Η εφαρμογή θα ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, προσφορά σε όλους όσους υπηρετούν το χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων