Οι εκθέσεις SECUREXPO, INDELEX & SMART HOME Expo επιστρέφουν

H HELLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι εκθέσεις SECUREXPO, INDELEX & SMART HOME Expo επιστρέφουν

μέσα από τη συνδυαστική διοργάνωση ISS

Ύστερα από πολύμηνη αναστολή εργασιών λόγω του SARS-CoV2, ο εκθεσιακός κλάδος επανεκκινεί από 1η Σεπτεμβρίου όπως ανακοινώθηκε από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Η εμπειρία των όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων, οι οποίες αποτελούν το πιο σημαντικό γεγονός για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής.

Οι εκθέσεις SECUREXPO, INDELEX & SMART HOME Expo δεν μπορούν να απουσιάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα δρώμενα της αγοράς, δεδομένου ότι η προηγούμενη SECUREXPO πραγματοποιήθηκε το 2018, δηλαδή πριν 3,5 χρόνια και η INDELEX-SMART HOME Expo το 2019 πριν 2,5 χρόνια.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν όλα τα παραπάνω δεδομένα η διοργανώτρια εταιρία προετοιμάζει ένα δυναμικό come back με μια συνδυαστική διοργάνωση με νέο τίτλο ISS – από τα αρχικά των 3 εκθέσεων Indelex/Securexpo/Smart Home Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C.

Η συνδυαστική έκθεση ISS θα αποτελέσει τον σημαντικό «συνδετικό κρίκο» μεταξύ της αγοράς, των πελατών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς των:

  • Συστημάτων και Τεχνολογιών Ασφάλειας
  • Οικιακού και Κτιριακού Αυτοματισμού
  • Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων
  • Έξυπνων Τεχνολογιών και Συστημάτων
  • Ολοκληρωμένων Ηλεκτρονικών Εγκαταστάσεων

Η διοργανώτρια εταιρία εγγυάται την άρτια και ασφαλή διοργάνωση των 3 εκθεσιακών brands SECUREXPOINDELEXSMART HOME Expo, που λειτουργώντας συνδυαστικά μέσα από τη νέα διοργάνωση ISS, διευρύνουν ποσοτικά και ποιοτικά το δυνητικό κοινό επαγγελματιών επισκεπτών, μεγιστοποιώντας τα εμπορικά οφέλη των εταιριών που θα συμμετάσχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων