ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνοδών Ασφάλειας ( ΠΑ.ΣΥ.Σ.Α)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνοδών Ασφάλειας ( ΠΑ.ΣΥ.Σ.Α)

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Τριτώνει το καλό!!!Η αρχή έγινε στην όμορφη Πάφο με την αδελφοποίηση του συνδέσμου μας με το Πανελλήνιο Σωματείο Ασφάλειας Προσώπων Υποδομών Χρηματαποστολών Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Στην συνέχεια πήγαμε στα Χανιά όπου έγινε η αδελφοποίηση μας με το Σωματείο Εργαζομένων Ι.Ε.Π.Υ.Α. Δυτικής Κρήτης.

Το καλό θα τριτώσει!!! Πολύ σύντομα θα γίνει αδελφοποίηση του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α. με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνοδών Ασφάλειας ( ΠΑ.ΣΥ.Σ.Α.). Η αδελφοποίηση θα γίνει στην πανέμορφη μας Κύπρο. Θα καλωσορίσουμε στην Κύπρο τον πρόεδρο κύριο Νικόλαο Πιπέρογλου και τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Σ.Α.

Είναι μεγάλη τιμή για τον σύνδεσμο μας αυτές οι τρείς αδελφοποιήσεις με τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας από την Ελλάδα. Μέσα από αυτές τις αδελφοποιήσεις θέλουμε όλες οι πλευρές να κάνουμε ότι καλύτερο για το επάγγελμα μας σε Κύπρο και Ελλάδα. Το ότι σαν σύνδεσμος δώσαμε το παρών μας σε εργατική ημερίδα στα Χανιά της Κρήτης ήταν για εμάς μεγάλο κέρδος αφού προσπαθούμε σιγά σιγά να υλοποιήσουμε αρκετά πράγματα που τέθηκαν στην εργασιακή ημερίδα.

*Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την αδελφοποίηση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνοδών ασφάλειας και με ένα σεμινάριο για την ασφάλεια. Ήδη ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Σ.Α. κύριος Νικόλας Πιπέρογλου μας απάντησε θετικά να είναι ένας από τους ομιλητές και θέλουμε και δημόσια να τον ευχαριστήσουμε. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων