Εφαρμογή SHIFTLOG

Εφαρμογή  SHIFTLOG

Η εφαρμογή SHIFTLOG αποτελεί προσφορά του τεχνικού τμήματος του δικτύου ενημέρωσης ιδιωτικής ασφάλειας Ελλάδος, με την υποστήριξη των:

1. Πανελλήνιο σωματείο ασφάλειας προσώπων υποδομών χρηματαποστολών «Ο Οδυσσέας».

2. Security Team Hellas.

3. Security Members services.

4. Ελληνική ομάδα ιδιωτικών φρουρών Ελλάδος.

5. Στέλεχος ασφάλειας προσώπων και υποδομών – Security Manager & Personnel.

Απλή εφαρμογή καταγραφής υπηρεσιών (βαρδιών), πολλαπλών υπαλλήλων, με σύνολα ωρών, υπηρεσιών και αποδοχών τους. Με διάφορα φίλτρα αναζήτησης και αναδιάταξης, καθώς και δυνατότητα ειδοποίησης ατόμων κατά την έναρξη και λήξη. – Αυτή η εφαρμογή καταγράφει τις υπηρεσίες (βάρδιες) που εκτελείτε, είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε όποτε εσείς θέλετε να τις καταχωρήσετε. –

Έχει αναπτυχθεί για να αποτελέσει ένα βοήθημα, διευκολύνοντας έναν μεμονομένο χρήστη (υπάλληλο ή προϊστάμενο) καταγράφοντας τις υπηρεσίες του και των υφισταμένων του. – Παρέχει φίλτρα για εύκολη εύρεση υπηρεσιών ανά υπάλληλο και πόστο, καθώς και γενική ημερολογιακή εύρεση ή των υπηρεσιών του υπαλλήλου. Ακόμα, φίλτρο σύντομης εύρεσης εξοφλημένων και μη υπηρεσιών. – Δίνει την δυνατότητα αναδιάταξης των εγγραφών κατά αύξουσα ή φθίνουσα σειρά (τελευταία υπηρεσία να εμφανίζεται επάνω-επάνω ή το αντίθετο). – Προσφέρει την δυνατότητα ειδοποίησης μέσω «SMS» ή «E-MAIL», έως και τριών (3) παραληπτών, κατά την έναρξη ή την λήξη (ή και των δύο), των υπηρεσιών που καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο. – Παρέχει την δυνατότητα κλήσεων έκτακτης ανάγκης πρός τις βασικές τέσσερεις (4) αρχές/υπηρεσίες (αστυνομία, πυροσβεστική, εκαβ και διεθνής αριθμός ανάγκης 112) μέσα απο την εφαρμογή κατά την καταγραφή των υπηρεσιών πραγματικού χρόνου. – Διαθέτει όρους χρήσης και (το παρόν) αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για διευκρινήσεις και καθοδήγηση. Αν και η εφαρμογή σχεδιάστηκε με άξονα το ωρομίσθιο προσωπικό ασφαλείας, δεν αποκλείεται η χρήση της και απο το μισθωτό… με απλή αναγωγή της αποζημίωσης της υπηρεσίας σε ωριαία!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων