ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΔΑΦΚ COVID – 2019

ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΔΑΦΚ COVID – 2019

https://forms.gle/MYrhWj3PGbtUkokRA
ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΔΑΦΚ COVID – 2019
Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Οργανώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Ιδιωτικούς Φορείς που διατηρούν Μνημόνια Συνεργασίας με το ίδιο και με αφορμή τα νέα δεδομένα στα οποία πρέπει όλοι μας, να προσαρμόσουμε την καθημερινότητα μας λόγω της εξάπλωσης του COVID – 19 που μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με βαθιές ανατροπές στον τρόπο ζωής μας, παρέχει Δωρεάν διαδικτυακή και τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη σε όλους τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών είτε μέσω Γραμμών τηλεδιάσκεψης (Skype), είτε τηλεφωνικά για την αντιμετώπιση και Διαχείριση της Ψυχικής Υγείας των συμπολιτών μας σε όλη την χώρα.

Το Ι.Δ.Α.Φ.Κ. πλαισιώνεται από Επιστημονικό Προσωπικό Πιστοποιημένων Εισηγητών, Εκπαιδευτών, Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας, Εμπειρογνωμόνων, Ειδικών Αξιολογητών & Διευθυντών Υγείας του Ε.Κ.Α.Β. της ERC & Ecosep, Εκπαιδευτές Ενόπλων Δυνάμεων, Εκπαιδευτές και Εισηγητές Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπαιδευτές Σχολών Ναυαγοσωστικής, ενώ φιλοδοξεί να συμβάλει προς την κατεύθυνση συνεργασίας με κατάλληλους Φορείς προτείνοντας ένα εννοιολογικό πλαίσιο ανάλυσης των καινοτόμων παραγόντων σε εκπαιδευτικές δράσεις.

Επιπρόσθετα, Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, κάτοχοι Διδακτορικού τίτλου όπως και διακεκριμένοι καθηγητές Ελληνικών Πανεπιστημίων, αλλά και Έλληνες καθηγητές, συμπληρώνουν το δυναμικό του Επιστημονικού Προσωπικού Στελέχωσης της εκπαίδευσης σε θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Εκτάκτων Αναγκών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων