Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας <<Μείνετε στο σπίτι»

Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας <<Μείνετε στο σπίτι»

ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Μόνο έτσι θα κερδίσουμε την μάχη

Αριθμοί που σοκάρουν. Αριθμοί που δείχνουν ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Στην Ιταλία μόνο το τελευταίο 24ωρο είχαμε 793 νεκρούς. Τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 308 χιλιάδες και οι νεκροί τις 13 χιλιάδες. Δυστυχώς μέρα με την μέρα αυξάνονται και τα κρούσματα και οι νεκροί. Κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει. Στην Ελλάδα έχουμε 530 κρούσματα και 13 νεκρούς και στην Κύπρο μας 84 κρούσματα και δυστυχώς ένα νεκρό.


Αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι ότι ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ότι μιλάμε για πανδημία. Κάτω από το ρεπορτάζ για τον πρώτο νεκρό στην Κύπρο κάποιο ζώο τετράποδο έγραψε << Εύχομαι ο επόμενος να είναι Δημοσιογράφος>>. Μήπως η Αστυνομία έπρεπε να συλλάβανε αυτά τα τετράποδα; Με την ευκαιρία αυτή να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Δημοσιογραφικό κόσμο και να τους ευχηθούμε καλό κουράγιο. Η σωστή ενημέρωση σε τέτοιες στιγμές είναι μεγάλη υπόθεση. Σαν σύνδεσμος θέλουμε να παρακαλέσουμε τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να περιορίσουμε το πρόβλημα.
Εμείς σαν φύλακες ασφάλειας πηγαίνουμε στις υπηρεσίες μας ρισκάροντας να κολλήσουμε πιο εύκολα τις οικογένειες μας όπως και όλοι όσοι αναγκαστικά πρέπει να εργάζονται για να μπορείτε εσείς να είστε ασφαλείς. Σεβασμός στο σύνολο. Ας βάλουμε πάνω από όλα το καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Σας παρακαλούμε μείνετε στα σπίτια σας. Γονατιστοί σας παρακαλάμε μείνετε στα σπίτια σας για να βγούμε νικητές με αυτή την μάχη με τον αόρατο εχθρό. Οι αριθμοί προκαλούν σοκ. Κανείς μα κανείς δεν ξέρει το αύριο τι θα φέρει. Κάθε λεπτό που περνά το πρόβλημα γίνεται πιο δύσκολο.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων