Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας

Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Αρρωστημένα μυαλά πάντα θα υπάρχουν.

<< Η ανθρώπινη βλακεία είναι ακατανίκητη>>. Να αγιάσει το στόμα σου κύριε Μπέρτολτ Μπρέχτ!!! Ολόκληρος ο Πλανήτης λόγω COVID -19 έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Καθημερινά μετράμε νεκρούς και κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο. Σαν σύνδεσμος παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και εκεί και όπου μπορούμε να κάνουμε κάτι για το επάγγελμα μας, για τους συναδέλφους μας το κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι οι αυτοτελώς εργαζόμενοι δεν δικαιούνται ανεργιακό. Καλέσαμε την Υπουργό εργασίας όπως συμπεριλάβει και τους συναδέλφους μας ιδιώτες φύλακες στην κατηγορία αυτοτελώς εργαζομένων στο σχέδιο στήριξης. Είμαστε σε επαφή καθημερινά με εταιρείες ασφάλειας και όταν ένας συνάδελφος μας μείνει χωρίς εργασία προσπαθούμε να βρει δουλειά. Σήμερα κάναμε αναφορά σε κάποιες εταιρείες που θέλουν προσωπικό.
Κάποιος με ψεύτικο προφίλ έκανε την δική του παρέμβαση. Κατηγόρησε εταιρείες και μας έκανε και συστάσεις. Θα το πούμε για πολλοστή φορά. Αρρωστημένα μυαλά πάντα θα υπάρχουν. Όταν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις δύσκολες στιγμές που ολόκληρη ανθρωπότητα περνά και προσπαθούμε από το πουθενά να δημιουργήσουμε προβλήματα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θέλουμε να επαναλάβουμε κάτι σημαντικό. Ο σύνδεσμος μας είχε και θα έχει αγαστή συνεργασία με όσες εταιρείες μας σέβονται. Με όσες εταιρείες είναι δίπλα στον φύλακα. Έχει ιδιοκτήτες εταιρειών που ντρέπονται να μας μιλήσουν, γιατί ενώ εμείς τους βοηθήσαμε, τους συμβουλεύσαμε, αυτοί συνεχίζουν να κάνουν αυτά που έκαναν για χρόνια τώρα. Κανένα πρόβλημα. Σε αυτό το επάγγελμα υπάρχει βρωμιά και αρκετά χτυπήματα κάτω από την μέση. Τουλάχιστον σε αυτές τις δύσκολες ώρες να καταλάβουμε όλοι την σημασία της ανθρώπινης ζωής.
Αρρωστημένα μυαλά υπήρχαν και θα υπάρχουν. Εμείς ξέρουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Αυτός ο <<έξυπνος>> που προσπάθησε με ψεύτικο προφίλ να δημιουργήσει πρόβλημα κατάφερε να πετύχει ακριβώς το αντίθετο!!! Φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι ο σύνδεσμος έχει και θα συνεχίσει να έχει την καλύτερη συνεργασία με όσες εταιρείες και με όσους συναδέλφους επιθυμούν συνεργασία.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων