ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΕΔΑΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΕΔΑΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

H ΕΕΔΑΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Στην ιστορική εφημερίδα Ελληνικά Χρονικά (έτος ίδρυσης 1824), ο Ιάκωβος Μάγιερ γράφει: «Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης». Για να ισχύει αυτό, η δημοσίευση πρέπει να είναι αληθινή, αντικειμενική και όχι προϊόν εξυπηρέτησης «άλλων συμφερόντων». Σε μια τέτοια περίπτωση, η δημοσίευση δεν υπηρετεί ούτε την δικαιοσύνη ούτε την δημοκρατία. Στη σημερινή εποχή, οι δημοσιογράφοι υπηρετούν πάντα την δικαιοσύνη; Είναι πάντα απέναντι στην εξουσία; 

Στο πλαίσιο των πρόσφατων συζητήσεων για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ και την εξάρτηση τους από την εκάστοτε εξουσία και την συνεπαγόμενη διαπλοκή, η ΕΕΔΑΔ καταδικάζει όσους δημοσιογράφους εμπλέκονται σε τέτοια φαινόμενα που πλήττουν την ανεξαρτησία και τη διαφάνεια στα ΜΜΕ, δομικά στοιχεία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Θα πρέπει να υπάρχουν ισχυροί θεσμοί που θα περιφρουρούν την ελευθεροτυπία και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Όπως έλεγε ο Κωνσταντίνος Καλλιγάς, «Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα και τα κόμματα. Με ενδιαφέρουν οι θεσμοί». Η δημοσιογραφική δεοντολογία δεν πρέπει να είναι κενό γράμμα αλλά να εφαρμόζεται την πράξη. Δεν πρέπει να είναι μια θεωρία αλλά μια καθημερινή πρακτική στην δημοσιογραφία.

Με αφορμή το τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που στοχοποιεί συλλήβδην ΟΛΑ τα ΜΜΕ και απαξιώνει ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους, αποκαλώντας τους, εν ολίγοις, πληρωμένες γραφίδες, η ΕΕΔΑΔ καταδικάζει αυτές τις πρακτικές από όπου κι αν προέρχονται. Η ύπαρξη δημοσιογράφων που δεν τιμούν το ρόλο τους, δεν πρέπει να στιγματίζει ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η γενίκευση είναι άδικη και οδηγεί στην ισοπέδωση και την απαξίωση. Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοσιογράφων εργάζεται, συνήθως σε αντίξοες συνθήκες, για την ενημέρωση των πολιτών και μάλιστα, συχνά, με κίνδυνο της ζωής τους σε εμπόλεμες ζώνες ή σε αυταρχικά καθεστώτα (π.χ. Τουρκία). Οι διώξεις δημοσιογράφων είναι καθημερινό φαινόμενο που καταδικάζει το Συμβούλιο της Ευρώπης. 

Η ΕΕΔΑΔ στηρίζει τους δημοσιογράφους που δρουν ανεξάρτητα και υπηρετούν την αλήθεια. Τους ερευνητές δημοσιογράφους που θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο αντικειμενικά και πολύπλευρα. Ο Τύπος είναι η τέταρτη εξουσία και πρέπει να είναι απέναντι στις άλλες τρεις εξουσίες και να τις κρίνει αυστηρά. Οι δημοσιογράφοι μεταφέρουν την κοινή γνώμη στους κυβερνώντες για να είναι πιο αποδοτικοί στην άσκηση της εξουσίας, δίνοντας λόγο για τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους. Είναι η φωνή των πολιτών σε μια αμφίδρομη σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΕΔΑΔ καταδικάζει κάθε είδους εξαρτήσεις στα ΜΜΕ και στηρίζει όλες τις ανεξάρτητες φωνές της δημοσιογραφίας σε όλη την Ευρώπη. Αφήνει να ακουστούν όλες οι απόψεις και καταπολεμά

τις διώξεις των δημοσιογράφων και τις προσπάθειες φίμωσης των ΜΜΕ. Αρωγοί σε όλα αυτά είναι τα μέλη μας που στηρίζουν το έργο μας.

Παναγιώτης Σφαέλος 

Γενικός Γραμματέας ΕΕΔΑΔ

H HELLENIC MEDIA GROUP MEDIA SPONSOR InfoCom Security Digital Week The Human- Tech Factor Of Cyber Security

H HELLENIC MEDIA GROUP MEDIA SPONSOR InfoCom Security Digital Week The Human- Tech Factor Of Cyber Security

H HELLENIC MEDIA GROUP MEDIA SPONSOR  InfoCom Security Digital Week

The Human- Tech Factor Of Cyber Security

InfoCom Security Digital Week

The Human- Tech Factor Of Cyber Security

1-2-3 Ιουλίου 2020 

Η μεγάλη κοινότητα που δημιούργησε εδώ και 10 χρόνια, το Συνέδριο Infocom Security (www.infocomsecurity.gr) παραμένει συνδεδεμένη και ενεργή,  μέσα από το Infocom Security Digital Week, που θα πραγματοποιηθεί online στις  1,2 και 3 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης virtual εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν και online ένα πλήρες πρόγραμμα από παρουσιάσεις, συζητήσεις, webinars και workshops σχετικά με την Ψηφιακή Ασφάλεια μέσα από μια φιλική πλατφόρμα που θα προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία ενός εικονικού συνεδρίου.  

Στα πλαίσια του “Infocom Security Digital Week” θα αναδείξουμε όπως κάθε χρόνο όλες τις πτυχές και τις εξελίξεις στο Cyber Security, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στις προκλήσεις για την κυβερνοασφάλεια σήμερα, τις βέλτιστες στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισης ρίσκου, τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία προστασίας της IT υποδομής των επιχειρήσεων και οργανισμών και φυσικά, τον κομβικό ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα μέσα σε ένα σύνθετο τεχνολογικό  περιβάλλον, που αποτυπώνουμε με τον όρο Human-Tech Factor.

Θα αναζητήσουμε λοιπόν, την επίδραση του συνδυασμού του ανθρώπινου και τεχνολογικού παράγοντα τόσο στη διαμόρφωση του τοπίου των ψηφιακών απειλών σήμερα, όσο και στην προσπάθεια διαχείρισης και ολιστικής αντιμετώπισης των κινδύνων στο κυβερνοχώρο.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή και δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.infocomsecurity.gr

Συνεργασια Δικτύου Ενημέρωσης Ιδιωτικής Ασφάλειας με Επιστημονικό Σύλλογο Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας

Συνεργασια Δικτύου Ενημέρωσης Ιδιωτικής Ασφάλειας με Επιστημονικό Σύλλογο Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας

Το Δικτυο μας ανακοινωνει την συνεργασια με τον Επιστημονικό Σύλλογο Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας

θελω να ευχαριστησω τον Προεδρο του Επιστημονικόυ Σύλλογου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας κο Παρασκευα Βερωνη ..για την συνεργασια

Ο Παρασκευας βερωνης αναλαμβανει Συμβουλος για θεματα Τεχνικης Ασφαλειας στο Δικτυο μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μετά από πολλά χρόνια εφαρμογής του θεσμού του Τεχνικού Ασφαλείας και την δραστηριοποίηση μεγάλου αριθμού συναδέλφων μας στο θεσμό αυτό, κρίθηκε αναγκαίο να δημιουργηθεί ένας επιστημονικός – συνδικαλιστικός φορέας που σαν σκοπό θα έχει:

 • Την ανάδειξη και προώθηση του επαγγέλματος του Τεχνικού Ασφαλείας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
 • Τη συμβολή στο διάλογο με την πολιτεία και τους φορείς σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας της Εργασίας.
 • Την εκπαίδευση και την έρευνα.
 • Τη δημιουργία επιστημονικών ομάδων υποστήριξης (όπως διερεύνησης ατυχημάτων και μετρήσεων παραγόντων σε εργασιακούς χώρους).
 • Την προαγωγή επιστημονικών και ερευνητικών ανταλλαγών με αντίστοιχους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτων χωρών.
 • Την οργάνωση συναντήσεων, συνεδρίων, ημερίδων και προγραμμάτων κατάρτισης.
 • Την έντυπη και ηλεκτρονική επικοινωνία.
 • Τη νομική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση των συναδέλφων.

Από τις 29/3/2009 εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού και η μετονομασία ως ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με δυνατότητα να δημιουργεί παραρτήματα σε κάθε έδρα νομού της χώρας. Για τους παραπάνω λόγους σας προτρέπουμε να συμβάλλετε και εσείς στην επίτευξη των στόχων μας με την εγγραφή σας στο σωματείο και την ενημέρωση άλλων συναδέλφων. Το Διοικητικό Συμβούλιο”

Εφαρμογή SHIFTLOG

Εφαρμογή SHIFTLOG

Η εφαρμογή SHIFTLOG αποτελεί προσφορά του τεχνικού τμήματος του δικτύου ενημέρωσης ιδιωτικής ασφάλειας Ελλάδος, με την υποστήριξη των:

1. Πανελλήνιο σωματείο ασφάλειας προσώπων υποδομών χρηματαποστολών «Ο Οδυσσέας».

2. Security Team Hellas.

3. Security Members services.

4. Ελληνική ομάδα ιδιωτικών φρουρών Ελλάδος.

5. Στέλεχος ασφάλειας προσώπων και υποδομών – Security Manager & Personnel.

Απλή εφαρμογή καταγραφής υπηρεσιών (βαρδιών), πολλαπλών υπαλλήλων, με σύνολα ωρών, υπηρεσιών και αποδοχών τους. Με διάφορα φίλτρα αναζήτησης και αναδιάταξης, καθώς και δυνατότητα ειδοποίησης ατόμων κατά την έναρξη και λήξη. – Αυτή η εφαρμογή καταγράφει τις υπηρεσίες (βάρδιες) που εκτελείτε, είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε όποτε εσείς θέλετε να τις καταχωρήσετε. –

Έχει αναπτυχθεί για να αποτελέσει ένα βοήθημα, διευκολύνοντας έναν μεμονομένο χρήστη (υπάλληλο ή προϊστάμενο) καταγράφοντας τις υπηρεσίες του και των υφισταμένων του. – Παρέχει φίλτρα για εύκολη εύρεση υπηρεσιών ανά υπάλληλο και πόστο, καθώς και γενική ημερολογιακή εύρεση ή των υπηρεσιών του υπαλλήλου. Ακόμα, φίλτρο σύντομης εύρεσης εξοφλημένων και μη υπηρεσιών. – Δίνει την δυνατότητα αναδιάταξης των εγγραφών κατά αύξουσα ή φθίνουσα σειρά (τελευταία υπηρεσία να εμφανίζεται επάνω-επάνω ή το αντίθετο). – Προσφέρει την δυνατότητα ειδοποίησης μέσω «SMS» ή «E-MAIL», έως και τριών (3) παραληπτών, κατά την έναρξη ή την λήξη (ή και των δύο), των υπηρεσιών που καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο. – Παρέχει την δυνατότητα κλήσεων έκτακτης ανάγκης πρός τις βασικές τέσσερεις (4) αρχές/υπηρεσίες (αστυνομία, πυροσβεστική, εκαβ και διεθνής αριθμός ανάγκης 112) μέσα απο την εφαρμογή κατά την καταγραφή των υπηρεσιών πραγματικού χρόνου. – Διαθέτει όρους χρήσης και (το παρόν) αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για διευκρινήσεις και καθοδήγηση. Αν και η εφαρμογή σχεδιάστηκε με άξονα το ωρομίσθιο προσωπικό ασφαλείας, δεν αποκλείεται η χρήση της και απο το μισθωτό… με απλή αναγωγή της αποζημίωσης της υπηρεσίας σε ωριαία!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Iνστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών και το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ υπογράφουν επίσημα την ανανέωση του μνημονίου συνεργασίας τους για τα έτη 2020 – 2022

To Iνστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών και το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ υπογράφουν επίσημα την ανανέωση του μνημονίου συνεργασίας τους για τα έτη 2020 – 2022

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κοινή Ανακοίνωση με το Iνστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών ΚαταστροφώνTo Iνστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών και το«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ» με Αριθμό Μητρώου σωματείου 30863 υπογράφουν επίσημα την ανανέωση του μνημονίου συνεργασίας τους για τα έτη 2020 – 2022 με την επίσημη εγγραφή του Σωματείου στο Μητρώο Εθελοντών &Αρ. Επιχειρησιακής Ένταξης Πολιτικής Προστασίας ΙΔΑΦΚ , 2482/14.5.2020 όπως ορίζεται στο Άρθρο 3 του Ν. 4430/2016, περί Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και ανάπτυξης των φορέων της και άλλες διατάξεις του (ΦΕΚ Α’ 205/31-10-2016). Ο Φορέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Ι.Δ.Α.Φ.Κ. ΚΟΙΝΣΕΠ οφείλει να τηρεί Μητρώο Εθελοντών στο οποίο καταγράφονται τα μη μέλη, που λειτουργούν ως εθελοντές και υποστηρίζουν τις δράσεις του Φορέα. Οι λεπτομέρειες τήρησης του Μητρώου Εθελοντών καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.Η συνεργασία αποσκοπεί στην πιστοποιημένη εξειδικευμένη κατάρτιση, τηνεκπαίδευση πολιτών όλων των ηλικιών, αλλά και εκπαιδευτικές τεχνικές που απευθύνονται σε ειδικά σώματα ασφαλείας, στελέχη λοιπών σωμάτων και ενόπλων δυνάμεων που ενισχύουν το πνεύμα της συλλογικότητας και της συνεργασίας των εκπαιδευομένων

SECURITY REPORT WEBINAR με θέμα «Το Security στην εποχή του κορωνοϊού».

SECURITY REPORT WEBINAR  με θέμα «Το Security στην εποχή του κορωνοϊού».

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι το περιοδικό μας SECURITY REPORT θα ξεκινήσει μια σειρά από επιμορφωτικά webinars για τους τεχνικούς και επαγγελματίες της αγοράς συστημάτων ασφαλείας.

Πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το πρώτο SECURITY REPORT WEBINAR θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 16:00, με θέμα «Το Security στην εποχή του κορωνοϊού».

Στο διαδικτυακό αυτό συνέδριο, που θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες, θα συμμετέχουν οι εταιρίες PERSONAL SECURITY, VECTOR SECURITY & ΑΑ ALARM.

Ταυτόχρονα κατά την διάρκεια των συνεδρίων θα γίνουν παρεμβάσεις από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εγκαταστατών Συστημάτων Ασφαλείας, ΣΑΕΣΑΕΕ, κο Γιώργο Μακρή, αλλά και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ασφαλείας, κο Παππά.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε κλάδος του Security θα έχει την δική του ενημέρωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ WEBINAR

https://us02web.zoom.us/j/89648102860

Τι θα δείτε;

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη, αν ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει ή για να… φύγει, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι επιδράσεις του θα μείνουν για καιρό στην αγορά.

Ένα νέο περιβάλλον εργασίας δημιουργείται και κάθε κατηγορία του κλάδου του Security θα επηρεαστεί. Στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε ενήμερο το τεχνικό κοινό μας για το τι μέλλει γενέσθαι, καλέσαμε μία εταιρία από κάθε τομέα της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας, οι οποίες θα μας ενημερώσουν πώς αντιμετώπισαν την τρέχουσα κατάσταση καραντίνας, αλλά και τι θα κάνουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο άμεσο μέλλον.

Υπάρχουν αλλαγές όσον αφορά τα μελλοντικά τους σχέδια; Πλήττεται το επάγγελμα και το εισόδημα του τεχνικού εγκαταστάτη; Πώς επηρεάστηκε η γραμμή παραγωγής των εταιριών; Δημιουργήθηκαν ελλείψεις διαθεσιμότητας στα προϊόντα; Πώς αντιμετώπισαν την κατάσταση οι εισαγωγικές εταιρίες και τι έκαναν τα Κέντρα Λήψης Σημάτων; Τι νέες προκλήσεις φέρει στην αγορά ασφαλείας η επέλαση του κορωνοΐού; Πώς η τεχνολογία των συστημάτων ασφαλείας αλλά και το προσωπικό ασφαλείας συμβάλλει στην «καταπολέμηση» της εξάπλωσης του ιού;

Μη χάσετε το 1SECURITY REPORT WEBINAR, για να αποκτήσετε τις σωστές απαντήσεις σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας!

Τι είναι τα SECURITY REPORT WEBINAR SERIES;

Τα SECURITY REPORT WEBINAR SERIES είναι μια σειρά από webinars που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα μεταδίδονται σε live streaming και θα τα παρακολουθείτε όλοι εσείς απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Σε κάθε webinar θα αναπτύσσεται ένα θέμα που αφορά τον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης και τόσο ο συντονιστής δημοσιογράφος, όσο και οι ομιλητές θα εμφανίζονται σε διαφορετικά παράθυρα στην οθόνη του υπολογιστή / laptop σας.

Οι ακροατές θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους ζωντανά και οι ομιλητές θα ανταποκριθούν σε μια σειρά ερωτήσεων του συντονιστή δημοσιογράφου. Επίσης, θα μπορούν να εναλλάσσουν την κάμερά τους με την οθόνη του υπολογιστή τους, στην περίπτωση που θα χρειαστεί να υποστηρίξουν την ομιλία τους με κάποιο video, παρουσίαση, φωτογραφία ή τεχνικό σχεδιάγραμμα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ WEBINAR

https://us02web.zoom.us/j/89648102860

Πώς μπορώ να το παρακολουθήσω

Η παρακολούθηση των webinars του SECURITY REPORT είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για να το παρακολουθήσετε, είναι να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του email σας. Είναι σημαντικό να καταγράψετε σωστά το email κατά την εγγραφή σας, καθώς σε αυτό θα σας σταλεί η πρόσκληση συμμετοχή σας*.

Για να παρακολουθήσετε την σειρά webinars του SECURITY REPORT, θα πρέπει να έχετε συμβατό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα θα πρέπει να διαθέτετε τα παρακάτω:

 • Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, Laptop ή Smartphone
 • Οθόνη, Πληκτρολόγιο, Ποντίκι
 • Web Camera, Ηχεία, Μικρόφωνο
 • Ελάχιστη σύνδεση internet στα 4Μbps

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιο μέρος από τον παραπάνω εξοπλισμό, ενδέχεται να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε ή να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό η εμπειρία παρακολούθησής τους.

Για να παρακολουθήσετε ένα webinar του Security Report, θα πρέπει να επισκέπτεστε κάθε φορά το σχετικό link, το οποίο είτε θα το βρείτε στα site των περιοδικών μας, www.digitaltvinfo.grwww.securityreport.grwww.nowmag.gr, είτε στο ενημερωτικό newsletter των περιοδικών της LIBRA PRESS.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση και από τις σελίδες μας στο Facebook και στο YouTube, αλλά όσοι επιλέξετε αυτήν την λύση παρακολούθησης, θα χάσετε τις διαδραστικές δυνατότητες της πλατφόρμας και η όλη εμπειρία σας θα περιοριστεί σε απλή παθητική παρακολούθηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ WEBINAR

https://us02web.zoom.us/j/89648102860

Ενημέρωση σχετικά με νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

Ενημέρωση σχετικά με νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση σχετικά με νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας 

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε σήμερα (01-06-2020) νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα – ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας – που διακινείται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

Παρακαλούνται οι πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.