ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Κατόπιν ανωνύμων καταγγελιών που δέχτηκε το σωματείο μας , υποψήφιοι έχουν καταταχθεί εσφαλμένα στα κύρια προσόντα (1)στους πίνακες αποτελεσμάτων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Κατόπιν ανωνύμων καταγγελιών που δέχτηκε το σωματείο μας , υποψήφιοι έχουν καταταχθεί εσφαλμένα στα κύρια προσόντα (1)στους πίνακες αποτελεσμάτων

Αθήνα 29-04-2020

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ , Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ»
(Αρ.Μητρώου σωματείου 30863)

Προς
1ης Υ.Π.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ.ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
Υπόψη κου Ηλ. Σκριμιζέα
Υπόψη επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2020
Υπόψη Γραφείο Διοικητή 1ης ΥΠΕ
Κοινοποίση:ΑΣΕΠ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Θέμα: «Εσφαλμένη κατάταξη υποψηφίων στα κύρια προσόντα των θέσεων ΔΕ Προσωπικού Ασφάλειας της ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2020 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ)»

Κατόπιν ανωνύμων καταγγελιών που δέχτηκε το σωματείο μας , υποψήφιοι έχουν καταταχθεί εσφαλμένα στα κύρια προσόντα (1)στους πίνακες αποτελεσμάτων που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας( http://www.1dype.gov.gr/?p=8915 ) στις 29/04/2020, στα κύρια προσόντα των θέσεων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2020 της υπηρεσίας σας. Οι εν λόγω υποψήφιοι κατέθεσαν είτε πτυχίο ΙΕΚ Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων, είτε τη βεβαίωση επάρκειας που αντιστοιχεί στο πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1 του αρ 6 παρ 1 του νόμου 2009/1992 της ειδικότητας Προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας των ΙΕΚ που εκδίδεται από τον ΕΟΠΠΕΠ σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ και εκ παραδρομής κατατάχθηκαν στα κύρια προσόντα(1).

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι παραπάνω τίτλοι σπουδών δεν είναι αντίστοιχοι του προσοντολογίου των Κύριων προσόντων (1) της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2020, δηλαδή Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφάλειας ή Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκ- παίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του ν. 1346/1983 ή ν. 3475/2006 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Ζητούμε να λάβετε υπόψη όλα τα παραπάνω και να ελεγχθούν σωστά οι τίτλοι σπουδών των υποψηφίων που αιτούνται με τον τίτλο σπουδών τους την κατάταξη τους στα κύρια προσόντα και να προβείτε σε ορθή επανάληψη ανάρτησης των πινάκων αποτελεσμάτων.

Σας επισυνάπτουμε υποδείγματα βεβαιώσεων πτυχίου τριών ειδικοτήτων που εκδίδει ο ΕΟΠΠΕΠ, προς διευκόλυνση σας. Όπως επίσης και την απόφαση του ΑΣΕΠ 1209/2018 μετά από αυτεπάγγελτο έλεγχο και εξέταση ενστάσεων επί των αποτελεσμάτων σε παρόμοια προκήρυξη θέσεων ειδικότητας ΔΕ Προσωπικού Ασφαλείας στο Π.Γ.Ν. Αττικόν .

Εκ της διοίκησης
Ο Πρόεδρος Ηλιόπουλος Κων/νος

Ο Γεν. Γραμματέας
Καλαντζής Παναγιώτης

Επικοινωνία: Διεύθυνση : Ψαρών 2, Μεταξουργείο, Αθήνα Τ.Κ.: 10437 Τηλ.6995132224 Email:somateioodysseas@gmail.com

Ανακοίνωση σχετικά με διαδικασίες που αφορούν καταστήματα εμπορίας όπλων-εκρηκτικών, ειδών πυροτεχνίας, άδειες οπλοφορίας, σκοπευτικές άδειες, κατοχής κυνηγετικών

Ανακοίνωση σχετικά με διαδικασίες που αφορούν καταστήματα εμπορίας όπλων-εκρηκτικών, ειδών πυροτεχνίας, άδειες οπλοφορίας, σκοπευτικές άδειες, κατοχής κυνηγετικών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διαδικασίες που αφορούν σε θέματα καταστημάτων εμπορίας όπλων-εκρηκτικών και ειδών πυροτεχνίας καθώς και εξυπηρέτησης πολιτών και Φορέων για έκδοση αδειών οπλοφορίας, σκοπευτικών αδειών, κατοχής κυνηγετικών κλπ, θα συνεχίσουν να εναρμονίζονται και να παρατείνονται χρονικά σύμφωνα με τις εκδιδόμενες υπουργικές αποφάσεις, που αφορούν στην αποφυγή και τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Βήμα – βήμα το σχέδιο για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα ανακοίνωσαν οι έξι υφυπουργοί της κυβέρνησης που πήραν τη σκυτάλη μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Βήμα – βήμα το σχέδιο για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα ανακοίνωσαν οι έξι υφυπουργοί της κυβέρνησης που πήραν τη σκυτάλη μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

«Γέφυρα Ασφαλείας» για την άρση των μέτρων: Υποχρεωτικές οι μάσκες σε μέσα μεταφοράς, ταξί και κλειστούς χώρους- Σύσταση για παραμονή των ηλικιωμένων στο σπίτι για τον Μάιο- Στις 10 π.μ. θα ανοίγουν τα καταστήματα- Κλιμακωτή προσέλευση στο Δημόσιο για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς- Σύσταση για χρήση των ΙΧ- Τηλεργασία και στο Δημόσιο

Βήμα – βήμα το σχέδιο για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα ανακοίνωσαν οι έξι υφυπουργοί της κυβέρνησης που πήραν τη σκυτάλη μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το σχέδιο «Γέφυρα Ασφαλείας» αφορά όλα τα βήματα προς την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, αλλά με το σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς» να αποτελεί το βασικό άξονα του σχεδιασμού και της επανεκτίμησης των δεδομένων από την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και τίθεται σε εφαρμογή. Οπως επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα μέτρα πέτυχαν χάρη στη συνεργασία όλων και η Ελλάδα έγινε παράδειγμα για όλο τον κόσμο, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι εύθραυστο.

πηγη..https://ygeiamou.gr/

Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία 2020

Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία 2020

🌍Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία 2020
🦠

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία», με στόχο την επικέντρωση του διεθνούς ενδιαφέροντος στα θέματα πρόληψης ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΟΕ:

 • 2.000.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή από εργατικά ατυχήματα και επαγγελματικές ασθένειες, κάθε χρόνο, σε όλο τον κόσμο.
 • Σε 270.000.000 υπολογίζονται τα εργατικά ατυχήματα και 160.000.000 τα περιστατικά επαγγελματικών ασθενειών.
 • 440.000 εργαζόμενοι χάνουν τη ζωή τους από επικίνδυνες ουσίες (100.000 από άσβεστο).
 • Ένας εργαζόμενος πεθαίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα, 6.000 κάθε ημέρα.
 • Το συνολικό κόστος των ατυχημάτων και ασθενειών ανέρχεται ετησίως στο 4% του ακαθάριστου παγκόσμιου προϊόντος.

Συμπέρασμα: Η Εργασία σκοτώνει πιο πολλούς ανθρώπους απ’ ότι οι Πόλεμοι.

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, έλκει την καταγωγή της από τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Εργατών, που εορτάζεται την ίδια ημερομηνία από το 1984. Η πρωτοβουλία ανήκε στο συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσίων υπαλλήλων του Καναδά, οι οποίοι καθιέρωσαν την 28η Απριλίου ως Μέρα Μνήμης Εργατών (Worker’s Memorial Day), για να τιμήσουν τους νεκρούς των εργατικών ατυχημάτων. Η 28η Απριλίου επελέγη συμβολικά, επειδή την ημερομηνία αυτή του 1914 ψηφίσθηκε από την Καναδική Βουλή ο νόμος για την αποζημίωση των εργαζομένων από εργατικά ατυχήματα.

Σύντομα ο εορτασμός υιοθετήθηκε από τα συνδικάτα των ΗΠΑ και στη συνέχεια από τη Διεθνή Ένωση Ελεύθερων Συνδικάτων, με το σύνθημα «Να θυμάσαι τους πεθαμένους, να μάχεσαι για τους ζωντανούς». Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (Οργανισμός του ΟΗΕ) υιοθέτησε με τη σειρά της την Ημέρα αυτή και από το 2001 την καθιέρωσε ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία», προκειμένου να διευρύνει το περιεχόμενό της με την ιδέα της αειφόρου εργασίας.
Πηγή: https://www.sansimera.gr/worldays/115

© SanSimera.gr


🚓🚑🚒🚐🚚🚛🛵🚎🚌🚄🚊🛳
#μένουμε_σπίτι
#covid_19 #coronavirus #covid19 #nCoV19 #COVIDー19 #greece
#protectyourself #protectyourfamily #menoumespiti

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Δευτέρα 27 Απριλίου:

 • για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν (56) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, ως ακολούθως:
 • (43) στην Αττική,
 •   (4) στην Κεντρική Μακεδονία,
 •   (4) στη Θεσσαλονίκη,
 •   (1) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
 •   (1) στη Δυτική Μακεδονία,
 •   (1) στην Ήπειρο,
 •   (1) στην Θεσσαλία και
 •   (1) στη Στερεά Ελλάδα.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (29) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (1.301) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (845) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.

 • για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν (1.611) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως:

 • (765) στην Αττική,
 • (179) στη Θεσσαλονίκη,
 • (117) στην Κρήτη,
 •   (89) στα Ιόνια Νησιά,
 •   (88) στην Κεντρική Μακεδονία,
 •   (86)στη Δυτική Ελλάδα,    
 •   (75) στη Θεσσαλία,
 •   (54) στην Πελοπόννησο,
 •   (44) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
 •   (42) στη Στερεά Ελλάδα,
 •   (29) στο Νότιο Αιγαίο,
 •   (20) στο Βόρειο Αιγαίο,
 •   (17) στην Ήπειρο και
 •     (6) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (56.028) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

 • για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν (10) παραβάσεις και συνελήφθησαν (9) άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (533) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (509) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.❗️❗️❗️❗️ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ❗️❗️❗️🔺

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.❗️❗️❗️❗️ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ❗️❗️❗️🔺

Manos Sfakianakis • 1stChairman and Founder of CSI Institute/ C.E.O. GR.I.S.S. / Head of GDPR Greece4h • 4 hours agoCyber security International Institute ⛔️⛔️⛔️ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.❗️❗️❗️❗️ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ❗️❗️❗️🔺

Μήνυμα Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το Πάσχα

Μήνυμα Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το Πάσχα

«Ο κόσμος περνά μια μεγάλη δοκιμασία. Η πανδημία πλήττει την παγκόσμια οικονομία και δοκιμάζει τις ατομικές αντοχές των ανθρώπων.

Είμαστε έθνος καρτερικό. Από την ιστορία και τις παραδόσεις μας, ξέρουμε να αντέχουμε και να επιβιώνουμε.

Είμαστε όλοι μαζί. Συνεργαζόμαστε λαμπρά κι έτσι γίναμε το παράδειγμα στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Η αστυνομία κάνει το καθήκον της. Συνεργάζεται και προστατεύει. Αυτή είναι η δουλειά της.

Στον Έβρο και στα σύνορα, μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις σταματήσαμε μια εισβολή και συνεχίζουμε να φυλάμε.

Στους δρόμους προστατεύουμε τη δημόσια υγεία και περιφρουρούμε τις περιουσίες των πολιτών.

Γυναίκες και άντρες της Αστυνομίας που κάθε μέρα με αυταπάρνηση δίνετε τις μάχες της δημοκρατίας και της πατρίδας, στον αγώνα δεν είστε μόνοι.

Οι ένστολοι συνάδελφοι του Λιμενικού, του Πυροσβεστικού και των Ενόπλων Δυνάμεων, οι αγωνιστές γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία, όσοι εργάζονται στις υποδομές, στις δημόσιες υπηρεσίες, οι θαυμαστοί νέοι που μας προσφέρουν το ψηφιακό μέλλον, τα εκατομμύρια συμπολιτών μας που πειθαρχούν στα σπίτια είναι μαζί σας, συνεργάτες στον κοινό σκοπό.

Την πανδημία, θα την ξεπεράσουμε. Τα βάρη της θα τα σηκώσουμε τίμια και δίκαια. Μαζί!

Το Πάσχα μας θα το γιορτάσουμε. Φέτος κλεισμένοι. Αλλά υγιείς.

Σε όλες και όλους εσάς, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, στο πολιτικό προσωπικό και την Πολιτική προστασία, σε εσάς και στις οικογένειες σας  που περνούν διπλά δύσκολα γιατί δεν σας βλέπουν κιόλας,  εύχομαι καλό Πάσχα.

Καλό κουράγιο, υγεία και αγώνα»

Μήνυμα Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου για το Πάσχα

Μήνυμα Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου για το Πάσχα

«Η Χώρα μας – μετά από μια μακρά περίοδο επώδυνων δοκιμασιών – βρίσκεται εκ νέου ενώπιον ενός πολυμέτωπου αγώνα.

Το ένστολο δυναμικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει, τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, να δοκιμάζεται μακριά από τις οικογένειές του.

Δίπλα του όμως βρίσκεται υπερήφανη σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και η πολιτεία, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της πολυδιάστατης αποστολής, που για μια ακόμη φορά, καλείται να φέρει εις πέρας.

Αφενός, πρωτοστατεί καθημερινά στο πεδίο, πλάι στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή διατηρώντας απροσπέλαστα τα σύνορα μας, τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απέναντι σε κάθε είδους απόπειρες και σχέδια επιβουλής από την Τουρκία. Σχέδια και πρακτικές που στρέφονται ενάντια σε κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου και πρακτική καλής γειτονίας.

Αφετέρου, χάρη στα τεράστια αποθέματα σθένους και στην αφοσίωση που διαθέτει, με υποδειγματική αυταπάρνηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή άμυνας, μαζί με το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας στη μάχη, κατά της διασποράς του COVID-19 με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας για μια κοινωνία ασφαλή, ανοικτή, ευημερούσα όπως αρμόζει στη σύγχρονη δημοκρατία στην οποία ζούμε.

Σας συγχαίρουμε, σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς και προσευχόμαστε το πνεύμα των Άγιων τούτων ημερών για όλη τη Χριστιανοσύνη να σας οπλίζει με δύναμη και να χαρίζει υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας.

Καλό Πάσχα.»

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τα αιτήματα χορήγησης ή ανανέωσης σκοπευτικών αδειών

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τα αιτήματα χορήγησης ή ανανέωσης σκοπευτικών αδειών

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τα αιτήματα χορήγησης ή ανανέωσης σκοπευτικών αδειών

ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΔΑΦΚ COVID – 2019

ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΔΑΦΚ COVID – 2019

https://forms.gle/MYrhWj3PGbtUkokRA
ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΔΑΦΚ COVID – 2019
Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Οργανώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Ιδιωτικούς Φορείς που διατηρούν Μνημόνια Συνεργασίας με το ίδιο και με αφορμή τα νέα δεδομένα στα οποία πρέπει όλοι μας, να προσαρμόσουμε την καθημερινότητα μας λόγω της εξάπλωσης του COVID – 19 που μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με βαθιές ανατροπές στον τρόπο ζωής μας, παρέχει Δωρεάν διαδικτυακή και τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη σε όλους τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών είτε μέσω Γραμμών τηλεδιάσκεψης (Skype), είτε τηλεφωνικά για την αντιμετώπιση και Διαχείριση της Ψυχικής Υγείας των συμπολιτών μας σε όλη την χώρα.

Το Ι.Δ.Α.Φ.Κ. πλαισιώνεται από Επιστημονικό Προσωπικό Πιστοποιημένων Εισηγητών, Εκπαιδευτών, Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας, Εμπειρογνωμόνων, Ειδικών Αξιολογητών & Διευθυντών Υγείας του Ε.Κ.Α.Β. της ERC & Ecosep, Εκπαιδευτές Ενόπλων Δυνάμεων, Εκπαιδευτές και Εισηγητές Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπαιδευτές Σχολών Ναυαγοσωστικής, ενώ φιλοδοξεί να συμβάλει προς την κατεύθυνση συνεργασίας με κατάλληλους Φορείς προτείνοντας ένα εννοιολογικό πλαίσιο ανάλυσης των καινοτόμων παραγόντων σε εκπαιδευτικές δράσεις.

Επιπρόσθετα, Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, κάτοχοι Διδακτορικού τίτλου όπως και διακεκριμένοι καθηγητές Ελληνικών Πανεπιστημίων, αλλά και Έλληνες καθηγητές, συμπληρώνουν το δυναμικό του Επιστημονικού Προσωπικού Στελέχωσης της εκπαίδευσης σε θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Εκτάκτων Αναγκών.