Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το ελληνικό τμήμα της Ε.Ε.Δ.Α.Δ., Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ και η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε.

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το ελληνικό τμήμα της Ε.Ε.Δ.Α.Δ., Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ και η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε.

Μνημόνιο συνεργασίας  υπέγραψαν το ελληνικό τμήμα της  Ε.Ε.Δ.Α.Δ., Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ και η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε., Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων με σκοπό την κοινή δράση στην προώθηση της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής στο λειτούργημα του δημοσιογράφου και φωτορεπόρτερ-εικονολήπτη.

Σκοπός του μνημονίου είναι:

 • Η  προώθηση της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής στο λειτούργημα του δημοσιογράφου και φωτορεπόρτερ-εικονολήπτη
 • Η διαμόρφωση νέων δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ-εικονοληπτών με ήθος και υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, αλλά και γνώση των ευρωπαϊκών θεμάτων
 • Οι κοινές δράσεις σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, διαφάνειας, επιχειρηματικής ηθικής, πολιτισμού, διάδοσης της κοινωνίας της πληροφορίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Το μνημόνιο υπέγραψαν η Πρόεδρος της ΕΕΔΑΔ Σάγια Τσαουσίδου και ο Πρόεδρος της ΠΕΦΦΕΕ Βασίλης Κουτρουμάνος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της νεοσύστατης ένωσης η οποία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ https://aej.gr/

Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας Πυρασφάλεια και εκκένωση χώρου εργασίας

Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας Πυρασφάλεια και εκκένωση χώρου εργασίας

ΠΡΩΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2020
Πυρασφάλεια και εκκένωση χώρου εργασίας.

Η πυρκαγιά αποτελεί έναν σημαντικό εργασιακό κίνδυνο για όλες τις επιχειρήσεις. Λόγω της ταχύτητας της εξάπλωσης της πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα στα πρώτα στάδια της διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές.

Η ετοιμότητα επομένως των εργαζομένων τόσο όσο αφορά τη πυρόσβεση αλλά και ακόμα περισσότερο την εκκένωση είναι υψίστης σημασίας. Το Γραφείο Τύπου του συνδέσμου μας θα παρουσιάσει στην επόμενη συνεδρία του Δ.Σ. του συνδέσμου μας ένα σεμινάριο με τίτλο << Πυρασφάλεια και εκκένωση χώρου εργασίας>>. Θα είναι και το πρώτο σεμινάριο για το 2020.

Στόχος μας είναι να αντιληφθούμε τις βασικές αρχές πυρασφάλειας και εκκένωσης χώρου εργασίας. Να γνωρίσουμε τους τρόπους έναυσης και εξάπλωσης μιας φωτιάς και τα παράγωγα της. Θα μάθουμε τη σπουδαιότητα για την ορθή χρήση των μέσων πυρόσβεσης αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να διαφύγουμε με ασφάλεια από έναν φλεγόμενο χώρο. Μέσα από αυτό σεμινάριο θα μάθουμε επίσης.
*Τις αιτίες πρόκλησης μιας φωτιάς και πως μπορεί να αποφευχθεί.
*Τις προληπτικές ενέργειες αποφυγής εκδήλωσης πυρκαγιάς.
*Τους κινδύνους για την υγεία από τα προϊόντα καύσης.
*Τα βήματα των ενεργειών που πρέπει να ακολουθούμε σε περίπτωση πυρκαγιάς.
*Τα μέσα πυρασφάλειας που διαθέτει ένας εργασιακός χώρος και πότε/πως μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε.
*Τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να εκκενώσουμε τον χώρο εργασίας.
**Στο σεμινάριο θα έχουμε τους κορυφαίους. Σε όλους θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης του σεμιναρίου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 🇬🇷 ΕΟΔΥ (ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ) ΣΤΟ eody.gov.gr

📌ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ:🔴 🔶

ΚΑΤΑΡΡΟΗ 🔴

ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ 🔴

ΠΥΡΕΤΟΣ 🔴

ΒΗΧΑΣ 🔴

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ή ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ.

📌ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ;;; 🔴 🔶

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ή ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ. 🔴

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ή ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ. 🔴

ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΒΗΧΟΥΝ ή ΦΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ή ΈΧΟΥΝ ΠΥΡΕΤΟ!! 🔴

ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ, ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. 🔴

ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΥΡΕΤΟΥ, ΒΗΧΑ ή ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ή ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

Τι να κάνω αν το παιδί μου είναι θύμα bullying

Τι να κάνω αν το παιδί μου είναι θύμα bullying

Kelly Ioannou CSI Institute

Κλινική Εγκληματολόγος – Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων. Υποψήφια διδάκτωρ Εγκληματολογιας στο πανεπιστήμιο του Essex

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

• Αποφύγετε να κάνετε υποθέσεις και να προχωράτε σε άμεση και βεβιασμένη δράση.
• Αποφύγετε να κανονίσετε μια συνάντηση ή να επικοινωνήσετε με τον εκφοβιστή ή τους γονείς τους. Αυτές οι συναντήσεις είναι δυσάρεστες και συνήθως δεν χρησιμεύουν στην επίλυση του ζητήματος.
• Μάθετε στο παιδί σας πώς να αντιμετωπίζει τον εκφοβισμό με τον κατάλληλο τρόπο. Η προετοιμασία των παιδιών για έναν σκληρό κόσμο είναι δυστυχώς κάτι που θα πρέπει να κάνετε. Δεν συνιστώ να μάθετε μόνοι σας στο παιδί σας πώς να αμύνεται αν και οι πολεμικές τέχνες είναι μια απολαυστική μέθοδος σωματικής εξάσκησης και μπορεί να κάνει θαύματα όσον αφορά την αυτοεκτίμηση του παιδιού σας.
• Ενισχύστε συναισθηματικά το παιδί σας και σιγουρευτείτε ότι του μεταφέρετε πόσο το αγαπάτε και ότι είστε πάντα δίπλα του ώστε να το προφυλάξετε από την σκληρή πραγματικότητα του κόσμου γύρω του.
• Εάν ο εκφοβισμός είναι ιδιαίτερα σοβαρός και / ή στοχευμένος, ακόμη και αν δεν εκδηλώνεται με σωματική κακοποίηση, θα πρέπει να τεθεί υπόψη του σχολείου. Υπάρχουν επίσης νομικές λύσεις για τα παιδιά που έχουν υποστεί διαδικτυακό εκφοβισμό ή σωματική βία.
• Ο εκφοβισμός που σας περιγράφει το παιδί σας μπορεί να σας ακούγεται πολύ ήπιος, αλλά μην υποτιμάτε την επίδραση που μπορεί να έχουν στην ψυχή του παιδιού σας συνεχόμενες ενοχλήσεις/πειράγματα και απειλές, καθώς αυτό μπορεί να κλείσει το παιδί σας στον εαυτό του και ακόμα χειρότερα να αρχίσει να σας αποκρύβει πράγματα.
• Προσπαθήστε να σιγουρευτείτε ότι το παιδί σας έχει έναν αξιόπιστο δάσκαλο ή άλλο ενήλικα που μπορεί να συνομιλήσει ή να συμβουλευτεί κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας και προσπαθείτε να διατηρήσετε επαφή με αυτό το άτομο.
• Eίναι δύσκολο να μάθετε αν το παιδί σας είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού. Σε περίπτωση που συμβαίνει αυτό ο καλύτερος τρόπος για να το προστατέψετε είναι μιλώντας μαζί του.

Tips συζήτησης για ηλικίες 4-6 χρονών:
– Mε ποιους έπαιξες σήμερα; Yπάρχει κάποιος με τον οποίο δεν σου αρέσει να παίζεις μαζί του;
– Tι είδους παιχνίδια παίζεις μαζί με τα άλλα παιδιά; Tα απολαμβάνεις;
– Aνυπομονείς να πας σχολείο αύριο;

Tips συζήτησης για ηλικίες 7-10 χρονών:
– Tι έφαγες σήμερα στο σχολείο;
– Yπάρχει κάποιος ο οποίος δεν συμπαθείς; Γιατί;
– Aνυπομονείς να πας σχολείο αύριο;

• Εάν το παιδί σας κάνει αυτοκτονικές σκέψεις είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί αμέσως από εξουσιοδοτημένο επαγγελματία ψυχικής υγείας.

Νέα ευρεία σύσκεψη υπό τον γγΠΠ Νίκο Χαρδαλιά για την προετοιμασία της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου

Νέα ευρεία σύσκεψη υπό τον γγΠΠ Νίκο Χαρδαλιά για την προετοιμασία της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου

Σε συνέχεια των χθεσινών συσκέψεων του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, με Ανώτατα στελέχη του ΠΣ, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ευρεία σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα με τους 52 νέους Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Νομών της Χώρας.

     Η σύσκεψη έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων του ΠΣ, παρουσία του Αρχηγού του ΠΣ, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, του Υπαρχηγού Αντιστράτηγου Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου, του Επιτελάρχη Αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου και του Εθνικού Διοικητή Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, καθώς και με τη συμμετοχή των 2 νέων Προϊσταμένων Κλάδων του Αρχηγείου του ΠΣ, των 6 νέων Συντονιστών Επιχειρήσεων που έχουν οριστεί για όλη την Επικράτεια, τον Διοικητή του νέου Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, όπως προβλέπονται από τον νέο Νόμο 4662/20 για την αναδιοργάνωση του ΠΣ.

      Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ενημέρωση όλων των Ανώτατων στελεχών για το νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία ενόψει της επόμενης αντιπυρικής περιόδου. Ο Νίκος Χαρδαλιάς μεταξύ άλλων ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του ΠΣ αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση προκειμένου να θωρακιστεί η χώρα ενάντια των καταστροφών. Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε ότι η συσκέψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν ήδη από τον Φεβρουάριο, σε συνέχεια και άλλων προπαρασκευαστικών ενεργειών, όπως η έκδοση από τα τέλη Νοεμβρίου του Γενικού Σχεδίου Ιόλαος για τις δασικές πυρκαγιές, διότι η έγκαιρη προετοιμασία όλων των εμπλεκομένων αποτελεί κλειδί, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις δασικές πυρκαγιές που θα προκληθούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης, σημείωσε ότι παρόμοιες συσκέψεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να αξιολογείται η πρόοδος στους στόχους που έχει βάλει η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, καθώς και να εντοπίζονται τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες ώστε να θεραπεύονται άμεσα.

      Τέλος, νωρίτερα, είχε προηγηθεί σύσκεψη του Γενικού Γραμματέα με τον Διευθυντή και τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε), παρουσία της Ηγεσίας του ΠΣ, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα βελτίωσης της λειτουργίας του ανακριτικού έργου, καθώς και θέματα εκσυγχρονισμού της Δ.Α.Ε.Ε., αλλά και όλων των Ανακριτικών Γραφείων της χώρας.

Στη SECUREXPO μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι εταιρίες που παρέχουν λύσεις μη επανδρωμένων συστημάτων στο τομέα του Security & Safety

Στη SECUREXPO μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι εταιρίες που παρέχουν λύσεις μη επανδρωμένων συστημάτων στο τομέα του Security & Safety

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Η SECUREXPO η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. είναι η μοναδική έκθεση που όλοι και όλα που εμπλέκονται στο τομέα της ασφάλειας είναι μαζί.Οι εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που αφορά τεχνολογίες, συστήματα, εξοπλισμό, μη επανδρωμένα συστήματα και υπηρεσίες ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας. 

Τα drones είναι ήδη μέρος της φυσικής ασφάλειας. Με την αύξηση, αν όχι την αντικατάσταση, των ανθρώπινων φρουρών και των σταθερών συστημάτων επιτήρησης, αυτά τα «μάτια» (από τον ουρανό) μπορούν να προσφέρουν ταχύτερη ανταπόκριση σε περιστατικά, πραγματική επίγνωση της κατάστασης και συνεχή ροή εικόνων σε απομακρυσμένους ενδιαφερόμενους.

Στη SECUREXPO μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι εταιρίες που παρέχουν λύσεις μη επανδρωμένων συστημάτων στο τομέα του Security & Safety όπως:

Drone/UAV manufacturers & distributors, Anti-Drone/Drone Detection, Drone Applications, Ground Robotics Manufacturers, Education, Software Suppliers, Data Services.

Η SECUREXPO αποτελεί το διετές απαραίτητο ραντεβού πλήθους επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου του security στην Ελλάδα, οι οποίοι την επισκέπτονται προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας.

Ο εκθεσιακός χώρος του M.E.C. με την άνετη πρόσβαση, και τις σύγχρονες υποδομές, σε συνδυασμό με τη χωροταξική διάταξη των περιπτέρων, έρχεται να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση ενός κλίματος θετικής διάθεσης και επαγγελματισμού, αλλά και την εικόνα μιας διοργάνωσης που ακολουθεί τα ευρωπαϊκά εκθεσιακά μοντέλα.

Το πρόγραμμα προβολής και προώθησης της SECUREXPO 2020 με αυξημένο budget περιλαμβάνει:

 • Τηλεοπτικά spot σε επιλεγμένες ζώνες
 • Ταχυδρομική Αποστολή 5.000 προσκλήσεων σε επαγγελματίες του χώρου μέσω ΕΛΤΑ
 • Διαδίκτυο & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Google Ads, Facebook, YouTube)
 • Αποστολή newsletter μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Διανομή έντυπων & ηλεκτρονικών προσκλήσεων
 • Καταχωρήσεις σε Κλαδικό Τύπο & άλλα μέσα
 • Ανάρτηση Banner σε επιλεγμένες ιστοσελίδες 

Συμμετέχοντας στην SECUREXPO ως εκθέτης αποτελείτε εσείς και η επιχείρησή σας μέρος των εξελίξεων, γιατί η παρουσία σας στην έκθεση σας εξασφαλίζει:

⇒  Την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες σας
⇒  Τη διεύρυνση του πελατολογίου σας με νέους δυνητικούς πελάτες
⇒  Τη βελτιστοποίηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής των προϊόντων σας
⇒  Τη παρουσίαση νέων προϊόντων & υπηρεσιών
⇒  Την ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας
⇒  Την υλοποίηση εμπορικών συναλλαγών

Security Excellence Awards 2019

Security Excellence Awards 2019

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΟΡΟΤΣΙΚΟΣ Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Από το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναζητούνται, με βάση εντάλματα βίαιης προσαγωγής

Από το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναζητούνται, με βάση εντάλματα βίαιης προσαγωγής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναζητούνται, με βάση εντάλματα βίαιης προσαγωγής της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, οι μάρτυρες με τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση».

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Εισαγγελίας Εφετών και τις εντολές της Εισαγγελίας Διαφθοράς, τα μέτρα προστασίας των παραπάνω προσώπων, των οποίων επιλαμβάνεται η Αστυνομία, αφορούν μόνο στη χρήση των παραπάνω κωδικών ονομασιών, αντί των πραγματικών στοιχείων ταυτότητάς τους καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέτρο, ώστε να διασφαλίζεται η πλήρης ανωνυμία τους.

Κατά συνέπεια στα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται από την Αστυνομία δεν περιλαμβάνονται ούτε η φύλαξη, ούτε κάθε άλλου είδους παρακολούθηση των μαρτύρων.

Η Αστυνομία παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές των οποίων τις εντολές εφαρμόζει.

ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ κάθε Παρασκευή

ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ κάθε Παρασκευή

ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ με τον Δημήτρη Αλεξίου, κάθε Παρασκευή, ζωντανά στις 22:00 !!! Η μοναδική Ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή αποκλειστικά για θέματα ασφαλείας & επιβίωσης, που μπορεί κάποτε να σας σώσουν την ζωή !!!

ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ : https://www.facebook.com/apasfalizoyme/?modal=admin_todo_tour

Έρευνα έδειξε ότι 1 στα 3 παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Έρευνα έδειξε ότι 1 στα 3 παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Έρευνα έδειξε ότι 1 στα 3 παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο.
#csiinstitute

Ολοκληρώθηκε διαδικτυακό σεμινάριο ( Webinar ) της Αστυνομικής Ακαδημίας

Ολοκληρώθηκε διαδικτυακό σεμινάριο ( Webinar ) της Αστυνομικής Ακαδημίας

Ολοκληρώθηκε διαδικτυακό σεμινάριο ( Webinar ) της Αστυνομικής Ακαδημίας, με θέμα: «Εθνικό Διαδικτυακό Σεμινάριο για την CEPOL και το Ηλεκτρονικό της Δίκτυο στην Ελληνική γλώσσα [ National Webinar for CEPOL and its e – Net ( in Greek )]»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 14 Φεβρουαρίου 2020 Διαδικτυακό Σεμινάριο του Εθνικού Τμήματος CEPOL της Αστυνομικής Ακαδημίας με θέμα, «Εθνικό Διαδικτυακό Σεμινάριο για την CEPOL και το Ηλεκτρονικό της Δίκτυο [National Webinar for CEPOL and its e-Net (in Greek)]».

Η εκπαίδευση διοργανώθηκε από το Εθνικό Τμήμα CEPOL, με την υποστήριξη του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κατάρτιση στον τομέα της Επιβολής του Νόμου – CEPOL, με τη συμμετοχή αξιωματικών και προσωπικού του Εθνικού Τμήματος CEPOL, ως ομιλητών.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την Αστυνομική Ακαδημία και απευθύνθηκε σε υπαλλήλους των Αρχών επιβολής του νόμου (Αστυνομικούς, Λιμενικούς, Υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, Δικαστικούς, κλπ) για την πληροφόρηση τους αναφορικά με την CEPOL και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες/εργαλεία τα οποία προσφέρει, καθώς και την προώθηση μιας ευρωπαϊκής εκπαιδευτικής κουλτούρας των Αρχών επιβολής του νόμου.

Η διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 90 λεπτά, πραγματοποιήθηκε με τη χρήση των εργαλείων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης του Ηλεκτρονικού Δικτύου της CEPOL, ενώ την παρακολούθησαν (170) Έλληνες και Κύπριοι χρήστες.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, δόθηκαν απαντήσεις και διευκρινίσεις στα ερωτήματά των συμμετεχόντων, προωθώντας με αυτό τον τρόπο τη βέλτιστη συνεργασία και την ανταλλαγή χρήσιμων πρακτικών και γνώσεων μεταξύ συμμετεχόντων και εμπειρογνωμόνων.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ανάληψης και άλλων παρόμοιων πρωτοβουλιών, με τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση.

Η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την CEPOL και το Εθνικό Τμήμα της, θα συνεχίσει την υλοποίηση παρόμοιων δράσεων και το 2020, με την διοργάνωση ακόμα τριών (3) σχετικών πανευρωπαϊκών εκπαιδεύσεων, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματισθεί για την 21η Φεβρουαρίου 2020, με θέμα: «Εθνικό Διαδικτυακό Σεμινάριο για το Πρόγραμμα Ανταλλαγής της CEPOL 2020 [‘‘National Webinar for CEPOL Exchange Programme (in Greek)’’.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου συναντήθηκε σήμεραμε τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νικόλαο Μελετίου

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου συναντήθηκε σήμεραμε τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νικόλαο Μελετίου

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νικόλαο Μελετίου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θεμιστοκλή Τσόκα.

Η συνάντηση έγινε στη συνέχεια συζητήσεων για ζητήματα ασφάλειας κοινού ενδιαφέροντος. Τόσο για την περιοχή του Θριάσιου γενικότερα, όσο και ειδικότερα για τον Ασπρόπυργο, έχει προκύψει, μέσα από συζητήσεις και κοινές επεξεργασίες, η ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης ενός προγράμματος πολιτικών ασφαλείας για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Οι συναντήσεις θα επαναληφθούν, ώστε το συντομότερο δυνατόν να αρχίσει η εφαρμογή συγκεκριμένων δράσεων του κοινού σχεδίου.

Η κλαδική έκθεση των επαγγελματιών της Ηλεκτρονικής & Φυσικής ασφάλειας

Η κλαδική έκθεση των επαγγελματιών της Ηλεκτρονικής & Φυσικής ασφάλειας

Η SECUREXPO η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C., είναι η μοναδική έκθεση που όλοι και όλα που εμπλέκονται στο τομέα της ασφάλειας είναι μαζί.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που αφορά τεχνολογίες, συστήματα, εξοπλισμό και υπηρεσίες ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας.

Η SECUREXPO αποτελεί το διετές απαραίτητο ραντεβού πλήθους επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου του security στην Ελλάδα, οι οποίοι την επισκέπτονται προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας.

Η SECUREXPO είναι μια έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά σε επαγγελματίες επισκέπτες όπως:

Εταιρίες Συστημάτων & Υπηρεσιών Ασφαλείας, Εγκαταστάτες, Μεταπωλητές, Τεχνικοί, Ηλεκτρονικοί, Ηλεκτρολόγοι, Έμποροι Ηλεκτρονικού & Ηλεκτρολογικού Υλικού, Systems Integrators, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Τεχνικές Εταιρίες, Κατασκευαστές, Στελέχη ΙΤ, Εταιρείες Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Facilities Companies, Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις, Δημόσιες Αρχές, Κυβερνητικές Υπηρεσίες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Προξενεία, Πρεσβείες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, Εμπορικά κέντρα, Καταστήματα, Τουριστικές Εγκαταστάσεις & Χώροι Αναψυχής, Χώροι στάθμευσης, Λιμένες, Εταιρίες Logistics


Ο εκθεσιακός χώρος του M.E.C. με την άνετη πρόσβαση, και τις σύγχρονες υποδομές, σε συνδυασμό με τη χωροταξική διάταξη των περιπτέρων, έρχεται να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση ενός κλίματος θετικής διάθεσης και επαγγελματισμού, αλλά και την εικόνα μιας διοργάνωσης που ακολουθεί τα ευρωπαϊκά εκθεσιακά μοντέλα.

Το πρόγραμμα προβολής και προώθησης της SECUREXPO 2020 με αυξημένο budget περιλαμβάνει:

 • Τηλεοπτικά spot σε επιλεγμένες ζώνες
 • Ταχυδρομική Αποστολή 5.000 προσκλήσεων σε επαγγελματίες του χώρου μέσω ΕΛΤΑ
 • Διαδίκτυο & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Google Ads, Facebook, YouTube)
 • Αποστολή newsletter μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Διανομή έντυπων & ηλεκτρονικών προσκλήσεων
 • Καταχωρήσεις σε Κλαδικό Τύπο & άλλα μέσα
 • Ανάρτηση Banner σε επιλεγμένες ιστοσελίδες 

Συμμετέχοντας στην SECUREXPO ως εκθέτης αποτελείτε εσείς και η επιχείρησή σας μέρος των εξελίξεων, γιατί η παρουσία σας στην έκθεση σας εξασφαλίζει:

⇒  Την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες σας
⇒  Τη διεύρυνση του πελατολογίου σας με νέους δυνητικούς πελάτες
⇒  Τη βελτιστοποίηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής των προϊόντων σας
⇒  Τη παρουσίαση νέων προϊόντων & υπηρεσιών
⇒  Την ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας
⇒  Την υλοποίηση εμπορικών συναλλαγών

www.securexpo.eu

10o INFOCOM SECURITY CONFERENCE 2020

10o INFOCOM SECURITY CONFERENCE 2020

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

The Human-Tech Factor of Cyber Security

Το Συνέδριο Σημείο Αναφοράς για την Ψηφιακή Ασφάλεια και Προστασία των Δεδομένων στην Ελλάδα, στη 10η διοργάνωση!

Το Συνέδριο InfoCom Security – που αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση για την Ψηφιακή Ασφάλεια και Προστασία των Δεδομένων στην Ελλάδα – φθάνει στη 10η διοργάνωση του. Πρόκειται για το event σημείο αναφοράς των εξελίξεων στο χώρο του Cyber Security όπου κάθε χρόνο αποτυπώνονται όλες οι τάσεις στο τομέα της Ασφάλειας στο Κυβερνοχώρο, μέσα από ένα επαγγελματικό πρίσμα που αφορά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, αλλά και με ένα ευρύτερο επιστημονικό και ερευνητικό ενδιαφέρον.

Η 10η διοργάνωση του InfoCom Security που θα πραγματοποιηθεί  29 και 30 Απριλίου στο  Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, θα έχει επιπλέον μια απολογιστική προσέγγιση, αναδεικνύοντας τη συνολική εξελεγκτική πορεία του τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών – σε όλες τις εκφάνσεις της – εστιάζοντας φυσικά, στις προκλήσεις του σήμερα, στις στρατηγικές και στα μοντέλα προστασίας, στις πολιτικές, στις υπηρεσίες, στις τεχνολογίες και στις ολοκληρωμένες λύσεις που αναπτύσσονται για την ψηφιακή ασφάλεια.

Ο Ανθρωπο-Τεχνολογικός παράγοντας στη Ψηφιακή Ασφάλεια !

Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου θα βρεθεί ως κεντρική ιδέα η επιρροή του συνδυασμού του ανθρώπινου και τεχνολογικού παράγοντα – που αποτυπώνουμε με τον όρο Human-Tech Factor – τόσο στη διαμόρφωση του τοπίου των κυβερνοαπειλών σήμερα, όσο και στην προσπάθεια διαχείρισης και ολιστικής αντιμετώπισης των κινδύνων στο κυβερνοχώρο.

Η υιοθέτηση όλων των νέων τεχνολογιών στο τομέα του ICT και η μετάβαση των υποδομών πληροφορικής σε νέα τεχνολογικά μοντέλα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες, αλλά παράλληλα και αρκετές ανησυχίες σε ότι αφορά τη διαχείριση της ασφάλειας. Από την άλλη πλευρά, οι οργανισμοί επενδύουν σε προηγμένες τεχνολογίες προστασίας των δικτύων και των δεδομένων τους από τις εξωτερικές απειλές. Στη πράξη όμως και στις περισσότερες των περιπτώσεων, αποδεικνύεται ότι οι ανθρώπινες ενέργειες και τα αθέλητα λάθη, αποτελούν ίσως τη σοβαρότερη απειλή. Όσοι ασκούν κακόβουλη και εγκληματική δραστηριότητα στο κυβερνοχώρο, εκμεταλλεύονται τις ευπάθειες που δημιουργούνται συνεχώς από τα ανθρώπινα λάθη των χρηστών, προκειμένου να παραβιάσουν τα δίκτυα των επιχειρήσεων και να υφαρπάξουν σημαντικά δεδομένα και χρήματα.

Επίσης, οι επαγγελματίες που στελεχώνουν τα εσωτερικά τμήματα IT και Risk Management, καθώς και το σύνολο των ειδικών στελεχών, των integrators και των εταιριών παροχής λύσεων και υπηρεσιών ψηφιακής ασφάλειας, πρέπει να αποτελούν την αιχμή του δόρατος των αμυντικών μηχανισμών απέναντι στους κινδύνους του κυβερνοχώρου,  προτείνοντας, υλοποιώντας και υποστηρίζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις διαθέσιμες τεχνολογίες!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι λοιπόν, πόσο κρίσιμος είναι ο ανθρωπινός παράγοντας στη διαχείριση των προκλήσεων για την ψηφιακή ασφάλεια, όπου σε συνδυασμό με τους τεχνολογικούς πόρους, επιδρά άλλοτε αρνητικά και άλλοτε ευεργετικά.  

Με λίγα λόγια είμαστε το ανθρώπινο στοιχείο στη κυβερνοασφάλεια μέσα σε ένα σύνθετο και πολύπλοκο τεχνολογικό περιβάλλον!

Το 10ο Infocom Security 2020 θα καλύψει για ακόμα μια φορά μια ευρεία θεματολογία σχετικά με την Ψηφιακή Ασφάλεια και την Προστασία των Δεδομένων και παράλληλα θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των ανθρώπων της συγκεκριμένη αγοράς και του ευρύτερου χώρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.


8O SECURITY PROJECT 2020

8O SECURITY PROJECT 2020

Η Ηellenic Media Group  και ο τομεας του Δίκτυο Ενημέρωσης ιδιωτικής Ασφάλειας Ελλάδος

στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας το 8o SECURITY PROJECT 2020

Το 8ο Συνέδριο Security Project – που θα πραγματοποιηθεί στις 20  & 21  Μαρτίου 2020 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο  Divani Caravel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager – θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά – το μοναδικό συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες Security στην Ελλάδα και ταυτόχρονα την  ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας.

Με κεντρικό τίτλο “Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο” το Security Project 2020 έχει στόχο να αναδείξει τις πολιτικές, τις στρατηγικές και τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται για την ασφάλεια και προστασία, με γνώμονα την μελλοντική τους βιωσιμότητα, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και απόδοση.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι οι κίνδυνοι και οι απειλές, εξελίσσονται ποιοτικά και αυξάνονται ποσοτικά, για αυτό, θα πρέπει να εφαρμόζουμε πρακτικές διαχείρισης των κινδύνων με  μακρόπνοο σχεδιασμό και να αξιοποιούμε τεχνολογικά εργαλεία με μελλοντικό ορίζοντα αποτελεσματικότητας.

Στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, στις κρίσιμες υποδομές, στο οικιακό και ιδιωτικό μας περιβάλλον, αλλά και στη κοινωνία ευρύτερα, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια κουλτούρα ασφάλειας και προστασίας, με επίκεντρο την  πρόληψη, την βαθιά κατανόηση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών του σήμερα και των δυνητικών κινδύνων του αύριο.

Στο φετινό συνέδριο Security Project θα παρουσιάσουμε όλες εκείνες τις πτυχές μιας “future–proof” προσέγγισης για την ασφάλεια με πυλώνες όπως πάντα τις δύο θεματικές ημερίδες :
Την 1η ημέρα – Παρασκευή 20 Μαρτίου–  θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα  Σάββατο 21 Μαρτίου θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.

SECUR EXPO Electronic Physical Security Exhibition

SECUR EXPO Electronic Physical Security Exhibition

Η HELLENIC MEDIA GROUP ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ SECURITY INFO 24
Στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας την Εκθεση SECUR EXPO Electronic Physical Security Exhibition 
4η κλαδική έκθεση SECUREXPO επιστρέφει αναβαθμισμένη από 15 έως 17 Μάϊου στο M.E.C. Παιανίας και θα αποτελέσει κομβικό τεχνολογικό και εμπορικό forum, με επίκεντρο τεχνολογίες, συστήματα, εξοπλισμό και υπηρεσίες ηλεκτρονικής & φυσικής ασφάλειας.Electronic SecurityΟ τομέας θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων για :COMMERCIAL SECURITYRESIDENTIAL SECURITYRETAIL SECURITY
Physical SecurityΟ τομέας εστιάζει σε τεχνολογίες, εξοπλισμό και υπηρεσίες όπως:PERIMETER SECURITYMECHANICAL SECURITYSECURITY SERVICESUAV SEC ForumΣτα πλαίσια της SECUREXPO θα πραγματοποιηθεί η εξειδικευμένη εκδήλωση UAV SEC Forum με σημείο αναφοράς την ανάπτυξη και σύνδεση των μη επανδρωμένων συστημάτων με τον τομέα της ασφάλειας.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΘΕΤΗΣΣυμμετέχοντας στη μοναδική έκθεση Τεχνολογιών Ασφάλειας στην Ελλάδα αποτελείτε εσείς και η επιχείρησή σας μέρος των εξελίξεων.H συμμετοχή σας στην Διεθνή Έκθεση SECUREXPO σας εξασφαλίζει:Την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες σαςΤη διεύρυνση του πελατολογίου σας με νέους δυναμικούς πελάτεςΤη βελτιστοποίηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής των προϊόντων σαςΤην παρουσίαση νέων προϊόντων & υπηρεσιώνΤην ενίσχυση της εταιρικής σας εικόναςΤην υλοποίηση εμπορικών συναλλαγώνΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Security Excellence Awards.

Security Excellence Awards.

Τα Security Excellence Awards 2019 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς (δημόσιους & ιδιωτικούς) και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Γιατί να διεκδικήσω ένα βραβείο στα Security Excellence Awards 2019

Τα Security Excellence Awards 2019 αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για να:

 • Αξιολογήσετε την προσπάθειά σας και εκτιμήσετε τα πλεονεκτήματά σας.
 • Ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας στην αγορά, ως νικητής.
 • Ενισχύσετε το ηθικό των εργαζομένων σας, αναφορικά με την ασφάλειά τους, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.
 • Επιρρώσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους προσφέρετε.
 • Γιορτάσετε την επιτυχία σας με τους συνεργάτες και συναγωνιστές του κλάδου σας.
 • Δημοσιοποιήσετε τις επιτυχίες σας και αξιοποιήσετε το βραβείο σας ως «εργαλείο» marketing.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Πληροφορίες & Υποψηφιότητες

https://www.securityexcellenceawards.gr
Νίκος Σαράφογλου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 332), e-mail: nsarafoglou@boussias.com