4o InfoCom Security Cyprus 2022 Conference & ExpoSafeguard your Digital Business Journey

4o InfoCom Security Cyprus 2022 Conference & ExpoSafeguard your Digital Business Journey
4o InfoCom Security Cyprus 2022Πέμπτη 8 ΔεκεμβρίουΚρατική Έκθεση Κύπρου, Λευκωσία
Conference & Expo
Safeguard your Digital Business Journey
Δωρεάν Εγγραφή
Ειδικοί εισηγητές και επαγγελματίες θα αναλύσουν στο συνέδριο όλες τις πτυχές που συνθέτουν σήμερα το τρίπτυχο: τεχνολογίες – διαδικασίες – άνθρωποι, με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση των ψηφιακών κινδύνων και την ασφαλή λειτουργία των επιχειρήσεων κατά την μετάβαση τους στην ψηφιακή εποχή.

Δείτε τις θεματικές ενότητες 09:00 – 09:30 – Προσέλευση – Εγγραφές09:30 – 10:00 – Έναρξη – Χαιρετισμοί10:00 – 12:15– 1η ενότηταMake cybersecurity an essential part of your business and protect your IT infrastructure based on a holistic approachΣτο σημερινό οικοσύστημα των ΙΤ υποδομών, η καταλυτική επίδραση του ψηφιακού μετασχηματισμού αλλά και το υβριδικό περιβάλλον, δημιουργούν νέες προκλήσεις για τη διαχείριση των κινδύνων και την ομαλή ευθυγράμμιση της κυβερνοασφάλειας σε όλες τις εσωτερικές επιχειρησιακές διεργασίες. Επιπρόσθετα, το νέο τοπίο των απειλών διακρίνεται για τις εξελιγμένες τεχνικές επιθέσεων που καθιστούν δυσκολότερη την ανίχνευση και έγκαιρη αντιμετώπισή τους.
Στην 1η ενότητα του συνεδρίου, ειδικοί και στελέχη εταιριών Διαχείρισης Κινδύνου, Υπηρεσιών Ψηφιακής Ασφάλειας και Integrators θα αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές ενσωμάτωσης των διαδικασιών που αναπτύσσονται για τη προστασία των πληροφοριακών υποδομών στην επιχείρηση και παράλληλα θα παρουσιάσουν μια ολιστική προσέγγιση ασφάλειας που εστιάζει σε σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και managed services.12:15 – 13:00– Διάλλειμα13:00 – 14:30 – 2η ενότηταRespond immediately and effectively in a digital world of emerging and evolving threats with integrated solutionsH μετεξέλιξη των κυβερνο-επιθέσεων και η ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των απειλών ευρύτερα μέσα σε ένα απόλυτα διασυνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο καθιστούν επιτακτική ανάγκη για την υιοθέτηση ολοκληρωμένων λύσεων προστασίας, που θα συνδυάζουν ταχύτητα ανταπόκρισης, αποτελεσματικότητα και απλότητα.  Απέναντι στα Ransomware και σε όλες τις οικογένειες κακόβουλου λογισμικού και άλλων προηγμένων απειλών, η παγκόσμια βιομηχανία κυβερνοασφάλειας έχει αναπτύξει ένα νέο «οπλοστάσιο» που οι οργανισμοί μπορούν να εντάξουν στη «φαρέτρα» τους και να ενισχύσουν την προστασίας και την ανθεκτικότητα των επιχειρηματικών τους λειτουργιών.  Το πως αυτές οι λύσεις, μετουσιώνονται σε πράξη μέσα από Next Generation εργαλεία, το Extended Detection and Response (XDR), τη διαχείριση ταυτότητας με επίκεντρο την έννοια της μηδενικής εμπιστοσύνης (zero trust) το SASE, το Cloud Security και άλλες προσεγγίσεις θα γνωρίσουμε σε αυτή την ενότητα.14:30 – 15:30 – 3η ενότηταThe human factor and the crucial role of professionals in the journey of cyber security awareness and trainingH σημαντικότητα του ανθρώπινου παράγοντα, στη διαχείριση των θεμάτων ψηφιακής ασφάλειας, είναι σήμερα κάτι παραπάνω από εμφανής, με δεδομένο ότι οι χρήστες ενός οργανισμού – ειδικά στο πλαίσιο ενός υβριδικού περιβάλλοντος εργασίας – αποτελούν πολλές φορές τον πιο αδύναμο κρίκο.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε λοιπόν, εκπαίδευση, η εμπέδωση της κουλτούρας, ο καθορισμός πολιτικών, η εμπειρογνωμοσύνη, η τεχνογνωσία και γενικότερα η ευαισθητοποίηση αποτελούν τους βασικότερους πυλώνες στην οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου ψηφιακού περιβάλλοντος σε ένα οργανισμό.
Για αυτό και οι επαγγελματίες στο τομέα της ασφάλειας αναλαμβάνουν μια μεγάλη ευθύνη καθοδηγώντας και συντονίζοντας αυτές τις προσπάθειες. Σε αυτόν τον ρόλο θα εστιάσουμε στην καταληκτική ενότητα του συνεδρίου το πώς αυτός επηρεάζει τη συνολική στρατηγική ασφάλειας.15:30 – 16:00 – Λήξη Συνεδρίου – Δικτύωση 
Πληροφορίες και Εγγραφές

Δείτε τις θεματικές Ενότητες του 12ου Infocom Security που αποτυπώνουν το περιεχόμενο του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Ιουλίου

Δείτε τις θεματικές Ενότητες του 12ου Infocom Security που αποτυπώνουν το περιεχόμενο του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Ιουλίου

TO HELLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

🔴Δείτε τις θεματικές Ενότητες του 12ου #Infocom Security που αποτυπώνουν το περιεχόμενο του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Ιουλίου στο Divani Caravel Hotel Athens εδώ : https://www.infocomsecurity.gr/…/programma-olomeleias…/
Δηλώστε συμμετοχή με την εγγραφή σας εδώ
 https://www.infocomsecurity.gr/12o…/forma-eggrafis/

 • Πρόγραμμα 1ης ημέρας – Τετάρτη 6 Ιουλίου

09:00 – 09:30 – Προσέλευση – Εγγραφές

09:30 – 10:00 – Έναρξη – Χαιρετισμοί

10:00 – 12:15 – 1η ενότητα

Integration of InfoSecurity into the Business Processes and the Convergence of Digital and Physical World

Το σημερινό επιχειρηματικό ΙΤ οικοσύστημα, υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό τις περισσότερες εκφάνσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού, δημιουργώντας νέες προκλήσεις μεταξύ άλλων, για τη κυβερνοασφάλεια και τη διαχείριση ρίσκου. Προκειμένου λοιπόν οι οργανισμοί, να αξιοποιήσουνε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις, απαιτείται η ενσωμάτωση της ασφάλειας σε όλες τις επιχειρηματικές διεργασίες, με απώτερο στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των υποδομών και των δεδομένων. 

Δείτε τις θεματικές Ενότητες του 12ου Infocom Security που αποτυπώνουν το περιεχόμενο του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Ιουλίου

Στην 1η ενότητα, της 1ης ημέρας του συνεδρίου, ειδικοί και στελέχη εταιριών Διαχείρισης Κινδύνου, Υπηρεσιών Ψηφιακής Ασφάλειας και Integrators  θα αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές επίτευξης αυτού του στόχου καθώς και την ολιστική προσέγγιση της ασφάλειας  αξιοποιώντας νέα τεχνολογικά εργαλεία, outsourcing υπηρεσίες  και managed services.   

12:15 – 13:00 – Διάλειμμα

13:00 – 15:00 – 2η ενότητα

Faster and Better Defense Against Sophisticated Cyber-Attacks

Μελετώντας επίκαιρες έρευνες, διαβάζοντας μελέτες και παρακολουθώντας την ειδησιογραφία, εύκολα διαπιστώνουμε την μετεξέλιξη των κυβερνο-επιθέσεων και την ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των απειλών για τις επιχειρήσεις.  Ένας οργανισμός για να πετύχει να ανταποκριθεί γρηγορότερα και καλύτερα έναντι αυτών των επιθέσεων -με επίκεντρο τα ransomware και όλες τις οικογένειες κακόβουλου λογισμικού – θα πρέπει να αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς άμυνας με βάση σύγχρονα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες. Το νέο διαθέσιμο «οπλοστάσιο» έναντι των προηγμένων απειλών στο κυβερνοχώρο που οι οργανισμοί μπορούν να εντάξουν στη «φαρέτρα» τους θα μας παρουσιάσουν οι ομιλητές της 2ης ενότητας.

15:00 – 16:00 – 3η ενότητα

The crucial role of professionals in the journey of security

Η εκπαίδευση, η εμπέδωση της κουλτούρας, ο καθορισμός πολιτικών, η εμπειρογνωμοσύνη, η τεχνογνωσία και γενικότερα ο ανθρώπινος παράγοντας διαδραματίζει ίσως τον πιο βασικό ρόλο στην οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου ψηφιακού περιβάλλοντος σε ένα οργανισμό. Πυλώνας όλων αυτών είναι φυσικά ο επαγγελματίας με ειδίκευση στο τομέα της ασφάλειας που αναλαμβάνει την ευθύνη να καθοδηγήσει, να ηγηθεί, να συντονίσει και να εφαρμόσει όλα όσα χρειάζονται για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των κινδύνων. Σε αυτόν τον ρόλο θα εστιάσουμε στη συγκεκριμένη ενότητα, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά, τις απαιτήσεις και τις δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας προκειμένου να ανταποκριθεί στο σύγχρονο περιβάλλον.

Πρόγραμμα 2ης ημέρας – Πέμπτη 7 Ιουλίου

09:00 – 09:30 – Προσέλευση – Εγγραφές

09:30 – 10:00 – Έναρξη – Χαιρετισμοί

10:00 – 12:15 – 1η ενότητα

Threat, Risk and Trust Management: Τhe Evolution of Cyber-Security Models  

Στο νέο τοπίο απειλών στον κυβερνοχώρο, οι επιτιθέμενοι εφαρμόζουν πιο εξελιγμένες μεθόδους και τεχνικές που έχει αποδειχτεί ότι πολλές φορές είναι μη ανιχνεύσιμες και δύσκολο να εξουδετερωθούν. Ο εντοπισμός αυτών των επιθέσεων, μπορεί να γίνει ακόμα πιο περίπλοκος στην εποχή του ΙοΤ, της εξ’ αποστάσεως εργασίας, των υπηρεσιών cloud και ευρύτερα του “as a Service” μοντέλου. Για την αποτελεσματικότερη ανίχνευση και αντιμετώπιση αυτών των απειλών, δεν επαρκεί σήμερα η παραδοσιακή περιμετρική ασφάλεια. Για αυτό και συνεχώς νέες στρατηγικές και τεχνολογίες, εφαρμόζονται σε τομείς όπως, η διαχείριση ταυτότητας με επίκεντρο την έννοια της μηδενικής εμπιστοσύνης (zero trust), η εστίαση στην ανθεκτικότητα, η προσήλωση στο Governance, Risk Management and Compliance (GRC), η ανάπτυξη μηχανισμών Business Continuity, Disaster Recovery και Cyber Insurance Τις εξελίξεις σε όλους αυτούς τους τομείς θα μας παρουσιάσουν οι ομιλητές σε αυτή την ενότητα.

12:15 – 13:00 – Διάλειμμα

13:00 – 15:00 – 2η ενότητα

How to respond in the world of the ever-increasing number of vulnerabilities

Ο απόλυτα διασυνδεμένος κόσμος και το ψηφιακό περιβάλλον των επιχειρήσεων δημιουργούν συνεχώς νέες τρωτότητες που οι επιτιθέμενοι εκμεταλλεύονται για να εφαρμόσουν τα κακόβουλα σχέδια τους. Στον αντίποδα η παγκόσμια βιομηχανία της κυβερνοασφάλειας αναπτύσσει συνεχώς νέες ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία στο περιβάλλον του cloud, των endpoint, του mobile που εστιάζουν στην ολοένα και μεγαλύτερη ορατότητα, την απλότητα και φυσικά την άμεση ανταπόκριση και προσαρμογή στις νέες απειλές. Το πως αυτές οι λύσεις μετουσιώνονται σε πράξη μέσα από Next Generation εργαλεία, το Extended Detection and Response (XDR) και άλλες προσεγγίσεις θα δούμε σε αυτή την ενότητα.

15:00 – 16:00 – 3η ενότητα

Data Privacy and Data Security: How to Balance Both

Μπορεί την περίοδο των περιοριστικών μέτρων και των αλλαγών που επέφερε η υγειονομική κρίση να μην δόθηκε μέγιστη προτεραιότητα στη συνέχιση της πορείας ανάπτυξης και εφαρμογής των κανονισμών για την προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων όμως είναι σίγουρο ότι η συζήτηση αυτή και η συσχέτιση με την ασφάλεια θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των ευρωπαϊκών, διακρατικών και επιχειρηματικών διεργασιών. Το πως θα βρούμε τη βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στις δυο έννοιες θα είναι το θέμα που θα μας απασχολήσει σε αυτή την ενότητα

Cities on Volcanoes 11

Cities on Volcanoes 11

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

COV11 and Organizing Committee promote Corporate Social Responsibility taking and supporting actions and initiatives which reflect our identity and sense of responsibility to society and people. Attendees will be active members in various activities and will have the satisfaction of the contribution to society and their fellow human beings.On Sunday 12th of June delegates will meet to participate and support an action of love for the environment. Keri Forest opens its “arms” to receive the care of visitors and residents of Crete. An action implemented under the auspices of the Region of Crete and the Municipality of Maleviziou, which will provide all the necessary cleaning materials. Moreover, participants will be informed on the way in which the process of guarding and monitoring of the forest during the fire-fighting period takes place.When: Sunday 12th of June 2022
Time: 11:00 am
Where: Keri Forest, Heraklion
Starting point: 1st Forest Outpost
Find location in Google Maps here
End point: at a beautiful scenery
Duration: 2 hoursmore detailsRequest ParticipationThe COV11 Congress aims to minimize the environmental impact of the event and contribute towards a safe and healthy environment. Implements numerous measures, from the planning of the event to execution and from the moment you start looking into your travel arrangements until you are back from the conference. This congress aspires to bring about sustainable solutions, to act as an inspiration and to raise the level of both learning and awareness, that the positive impacts will outweigh the negative:We select local suppliers to avoid long distance transport of goods and peopleWe avoid printing and aim for an almost paperless officeWe offer contactless check-in for delegates and congress visitorsWe select seasonal and regional food for the catering and order carefully to avoid food waste▶Travel– Use public transport instead of a taxi when navigating through Heraklion
– When using a taxi, you might think of sharing it with one of your fellow delegates▶ Hotel
– Only use the air conditioning if it is necessary
– Turn off the lights and TV when leaving the room
– Select the type and amount of food during meals sensibly to avoid food waste▶ During the Congress
– Bring your own folding travel cup for coffee/tea to prevent takeaway cups
– Bring your own bottle of water and refill it
– Only pick up printed marketing and information material that you are really interested in and that you  will useNot Registered yet? Register Now!#COV11 being a Hybrid Event, offers the option to register in both Physical or Virtual attendance! Start making your plans now to attend #COV11June 12–17 in Heraklion, Crete.Participants having a maintain registration from 2020 Conference, online registration process is not required. Should you wish to add services or if you have any questions related to your participation, please contact us at registrations@citiesonvolcanoes11.com.IAVCEI Membership
To become a member of IAVCEI visit this link https://www.iavceivolcano.org/membership/Our SponsorsUnder the Auspices

Η εξειδικευμένη έκθεση ISS για Security, Automation, Telecoms & Networks θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Aπριλίου 2022, στο MEC Παιανίας

Η εξειδικευμένη έκθεση ISS για Security, Automation, Telecoms & Networks θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Aπριλίου 2022, στο MEC Παιανίας

Η εξειδικευμένη έκθεση ISS για Security, Automation, Telecoms & Networks θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Aπριλίου 2022, στο MEC Παιανίας και θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού, υπηρεσιών και λύσεων για ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις από τους παρακάτω τομείς:

 • Συστήματα και Τεχνολογίες Ασφάλειας
 • Έξυπνος Οικιακός και Κτιριακός Αυτοματισμός
 • Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Οι Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Παρασκευή15/4/202216:00 – 20:00
Σάββατο16/4/202210:00 – 20:00
Κυριακή17/4/202210:00 – 20:00
Δευτέρα18/4/202210:00 – 20:00

Οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ατομική πρόσκληση την οποία μπορούν να προμηθευτούν με 2 τρόπους:

1) Για την γρήγορη πρόσβαση σας μπορείτε να εκδώσετε την barcode πρόσκλησή σας ΕΔΩ την οποία θα σκανάρετε στα ειδικά σημεία εισόδου της έκθεσης.

2) Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή να εκτυπώσετε την (.pdf) πρόσκληση ΕΔΩ και να εγγραφείτε επιτόπου στην είσοδο της έκθεσης με τη διαδικασία του Registration.

11o INFOCOM SECURITY

11o INFOCOM SECURITY

H HELLENICMEDIAGROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

11o INFOCOM SECURITY

From CyberSecurity … to Cyber Resilience

21- 22 – 23 Απριλίου 2021
Online Edition

Νέα Προσέγγιση στην Ψηφιακή Ασφάλεια!
Στο επίκεντρο το μοντέλο 4Π :
Πρόβλεψη – Προσαρμογή – Προτεραιότητα – Πρακτική

Η απαίτηση για πλήρη και συνεχή ορατότητα της κατάστασης που βρίσκεται μια επιχείρηση ή ένας μεγάλος οργανισμός, σχετικά με το επίπεδο ασφάλειας του, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.

Κάθε ξαφνική απειλή που προκύπτει ή μια εντελώς νέα κατάσταση, όπως αυτή που διαμορφώθηκε στο ψηφιακό οικοσύστημα των επιχειρήσεων το 2020, είναι πιθανό να επιβάλει την αλλαγή ολόκληρης της αμυντικής στρατηγικής ενός οργανισμού.

Για αυτό και κάθε μηχανισμός ψηφιακής ασφάλειας – με βάση το τρίπτυχο : Τεχνολογίες – Άνθρωποι – Διαδικασίες –  θα πρέπει να είναι πρώτα από όλα δυναμικός και ικανός να εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, αυτοματοποιώντας την προσαρμογή του με βάση τις εκάστοτε συνθήκες, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο ανθεκτικότητας !

Αποτυπώνοντας τις τάσεις στο Cyber Security  – Ισχυροποιώντας το Cyber Resilience

Καθώς λοιπόν οι επιθέσεις και ευρύτερα οι απειλές στο κυβερνοχώρο γίνονται ολοένα και πιο εξελιγμένεςσύνθετες και επίμονες, θα πρέπει να υιοθετήσουμε μια νέα προσέγγισηβαδίζοντας παράλληλα από την κυβερνοασφάλεια στην ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο με βάση το μοντέλο 4Π: Πρόβλεψη – Προσαρμογή – Προτεραιότητα – ΠρακτικήΘα πρέπει δηλαδή να είμαστε σε θέση να Προβλέψουμε μια παραβίαση παρά να αντιδράσουμε εκ των υστέρων σε αυτή, να Προσαρμοζόμαστε εύκολα στις εκάστοτε αλλαγές, να θέτουμε Προτεραιότητες για το τι είναι περισσότερο σημαντικό να διαφυλάξουμε και τέλος να εφαρμόζουμε ενδεδειγμένες Πρακτικές στο ευρύτερο πλαίσιο της διακυβέρνησης των δεδομένων που θα ενσωματώνονται αρμονικά στην επιχειρηματική στρατηγική.

Το InfoCom Security 2021 – αποτελώντας  την μεγαλύτερη συνεδριακή εκδήλωση στην Ελλάδα για την Ασφάλεια Πληροφοριών και την Προστασία Δεδομένων – θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 και 23 Απριλίου με δυνατότητα δωρεάν online παρακολούθησης για το κοινό, αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων, τη κεντρική προσέγγιση ισχυροποίησης της ανθεκτικότητας και αποτυπώνοντας όλες τις εκφάνσεις του μοντέλου 4Π στη ψηφιακή ασφάλεια, εστιάζοντας: στις προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί, σήμερα, στις βέλτιστες στρατηγικές διαχείρισης ρίσκου, στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία προστασίας των υποδομών IT, στην ισορροπία μεταξύ ιδιωτικότητας και ασφάλειας καθώς και στον κομβικό ρόλο του Cyber Security Awareness – ως πυλώνα της δημιουργίας κουλτούρας και πλήρους επίγνωσης της σοβαρότητας της ψηφιακής ασφάλειας από το ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων.

Με δεδομένο, ότι το Infocom Security 2021 θα μεταδοθεί και φέτος online και δωρεάν, μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα live streaming, καθώς και από το κανάλι youtube και τα social media της Smart Pressθα φέρει κοντά τον κόσμο της Ψηφιακής Ασφάλειας σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και αξιοποιώντας  πάντα την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την μεγάλη απήχηση των επιτυχημένων συνεδρίων της Smart Press σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όσοι συμμετέχετε θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα πλήρες πρόγραμμα ομιλιώνπαρουσιάσεωνσυζητήσεων και workshops από επαγγελματίες του χώρου της Ψηφιακής Ασφάλειας, Ερευνητές, Ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που σχετίζονται σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία δεδομένων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Μια Μεγάλη Κοινότητα – Ένα Σημείο Αναφοράς

Το συνέδριο InfoCom Security, που διοργανώνεται από το 2011 και κάθε χρόνο από την Smart Press – με πυλώνες τα περιοδικά IT Security Professional και InfoCom –  αποτελεί την κορυφαία ετήσια εκδήλωση για την Ασφάλεια Πληροφοριών στην Ελλάδα και το σημείο αναφοράς των εξελίξεων και αποτύπωσης των τάσεων στο συγκεκριμένο χώρο.

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια πλέον το InfoCom Security έχει δημιουργήσει μια μεγάλη επαγγελματική, τεχνολογική, ερευνητική, επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα με χιλιάδες ανθρώπους από το χώρο της πληροφορικής και των τεχνολογιών, από κάθε επαγγελματική βαθμίδα και θέση και από επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κατηγορίας, που επισκέπτονται το συνέδριο, παρακολουθούν τις ομιλίες του, συμμετέχουν στις δράσεις και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Στο Συνέδριο, συμμετέχουν και το παρακολουθούν κάθε χρόνο, στελέχη τμημάτων IT (CTOs, CIOs, CISOs, Cyber Security Managers – Specialists – Operators, IT Managers, IT Auditors, ΙΤ Engineers, Risk & Compliance Managers κλπ.) από εταιρίες και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, που καλύπτουν το σύνολο των κάθετων αγορών, καθώς και  επαγγελματίες από το κανάλι της Πληροφορικής, εταιριώνπου δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και την παροχή λύσεων και υπηρεσιών  ΙΤ, όπως επίσης και πολλοί ακαδημαϊκοίεπιστήμονες και ερευνητές.

Το InfoCom Security, διακρίνεται για την καθολική αναγνώριση που λαμβάνει από το σύνολο της αγοράς των λύσεων και υπηρεσιών Ψηφιακής Ασφάλειας,  συμμετέχοντας σε αυτό  εδώ και πολλά χρόνια, οι περισσότερες και μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες του χώρου καθώς και κορυφαία brands του εξωτερικού που υποστηρίζουν το event.

Δωρεάν Εγγραφές : www.infocomsecurity.gr

Με κεντρικό τίτλο “Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο” το 8ο Συνέδριο Security Project 2021

Με κεντρικό τίτλο “Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο” το 8ο Συνέδριο Security Project 2021

8o Συνέδριο για την Ασφάλεια SECURITY PROJECT

18 & 19 Μαρτίου 2021 – Online Editionwww.securityproject.gr

Με κεντρικό τίτλο “Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο” το
8ο Συνέδριο  Security Project 2021  θα πραγματοποιηθεί στις 18 & 19 Μαρτίου online – με δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης – και έχει στόχο να αναδείξει τις σύγχρονες τάσεις στην εγκληματικότητα (οργανωμένα εγκλήματα, τρομοκρατία, ηλεκτρονικό έγκλημα κλπ) καθώς και τις  πολιτικές, τις διαδικασίες, τις τεχνολογίες  και τις ολοκληρωμένες λύσεις που αναπτύσσονται για την ασφάλεια και προστασία των εγκαταστάσεων, των υποδομών και των φυσικών προσώπων, με γνώμονα την μελλοντική τους βιωσιμότηταανθεκτικότητα και υψηλή απόδοση.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι οι κίνδυνοι και οι απειλές, εξελίσσονται ποιοτικά και αυξάνονται ποσοτικά, για αυτό, θα πρέπει να εφαρμόζουμε πρακτικές διαχείρισης των κινδύνων με  μακρόπνοο σχεδιασμό και να αξιοποιούμε σύγχρονα  τεχνολογικά εργαλεία (συστήματα βίντεο-επιτήρησης, συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης, κ.α ) σε έργα με μακρόπνοο ορίζοντα αποτελεσματικότητας.

Στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, στις κρίσιμες υποδομές, στο οικιακό και ιδιωτικό μας περιβάλλον, αλλά και στη κοινωνία ευρύτερα, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια κουλτούρα Security & Safety, με επίκεντρο την  πρόληψη, την βαθιά κατανόηση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών του σήμερα και των δυνητικών κινδύνων του αύριο.

Στο συνέδριο Security Project θα παρουσιάσουμε όλες εκείνες τις πτυχές μιας “future–proof” προσέγγισης για την ασφάλεια με πυλώνες όπως πάντα τις δύο θεματικές ημερίδες:  Την 1η ημέρα – Πέμπτη 18 Μαρτίου – θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα – Παρασκευή 19 Μαρτίου –  θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day που θα είναι αφιερωμένη στις νέες τεχνολογίες και λύσεις για την ασφάλεια.

Κάθε χρόνο, το Συνέδριο Securiy Project, απευθύνεται και το παρακολουθούν εκατοντάδες στελέχη από τη μεγάλη κοινότητα των επαγγελματιών του τομέα της Φυσικής Ασφάλειας από όλη την Ελλάδα και ευρύτερα όλοι όσοι έχουν ενδιαφέρον για αυτόν το χώρο.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την εταιρία Smart Press και το περιοδικό για την Ασφάλεια Security Manager ( www.securitymanager.gr) Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του 8ου Συνεδρίου Security Project και δηλώσεις εγγραφής για δωρεάν παρακολούθηση στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.securityproject.gr

8o Συνέδριο security project Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο

8o Συνέδριο security project Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο
View online
Δημιουργούμε Σήμερα,
το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο !

Με κεντρικό τίτλο “Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο” το Security Project 2021 έχει στόχο να αναδείξει τις πολιτικές, τις διαδικασίες, τις τεχνολογίες  και τις ολοκληρωμένες λύσεις που αναπτύσσονται για την ασφάλεια και προστασία των εγκαταστάσεων, των υποδομών και των φυσικών προσώπων, με γνώμονα την μελλοντική τους βιωσιμότηταανθεκτικότητα και υψηλή απόδοση.Όλοι γνωρίζουμε, ότι οι κίνδυνοι και οι απειλές, εξελίσσονται ποιοτικά και αυξάνονται ποσοτικά, για αυτό, θα πρέπει να εφαρμόζουμε πρακτικές διαχείρισης των κινδύνων με  μακρόπνοο σχεδιασμό και να αξιοποιούμε σύγχρονα  τεχνολογικά εργαλεία με μελλοντικό ορίζοντα αποτελεσματικότητας.Στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, στις κρίσιμες υποδομές, στο οικιακό και ιδιωτικό μας περιβάλλον, αλλά και στη κοινωνία ευρύτερα, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια κουλτούρα Security & Safety, με επίκεντρο την  πρόληψη, την βαθιά κατανόηση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών του σήμερα και των δυνητικών κινδύνων του αύριο.Στο συνέδριο Security Project θα παρουσιάσουμε όλες εκείνες τις πτυχές μιας “futureproof” προσέγγισης για την ασφάλεια με πυλώνες όπως πάντα τις δύο θεματικές ημερίδες :Την 1η ημέρα – Πέμπτη 18 Μαρτίου – θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα – Παρασκευή 19 Μαρτίου –  θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.
Δείτε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή για το Security Project 2021
1η ημέρα – Πέμπτη 18 Μαρτίου Α Future-Proof Security & Safety Strategy  Κατά την 1η ημέρα του Συνεδρίου θα διοργανωθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις με τη συμμετοχή επιστημόνων και ειδικών στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ασφάλειας,  που θα αναδείξουν τις σύγχρονες προκλήσεις στο τομέα του Security & Safety που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα οι εθνικές υποδομές, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί κάθε μεγέθους και κατηγορίας, αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία. Συγκεκριμένα,  θα αναλυθούν οι εξελίξεις σχετικά με τις νέες μορφές απειλών,  που σχετίζονται με την τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό, το οργανωμένο έγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα στο πλαίσιο μιας αντεγκληματικής πολιτικής με βλέμμα προς το μέλλον. Επιπρόσθετα,  θα παρουσιαστούν τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης των φυσικών καταστροφών με βάση την Πολιτική Προστασία, αλλά και σύγχρονες μέθοδοι και λύσεις για την Πυρασφάλεια και φυσικά την Ασφάλεια Εγκαταστάσεων
2η ημέρα – Παρασκευή 19 ΜαρτίουΤεχνολογικές Λύσεις  για Έργα Ασφάλειας με Διαχρονική ΑξίαΣτη διάρκεια του προγράμματος της 2ης ημέρας του συνεδρίου, επαγγελματίες και στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες εξελίξεις στο τομέα των τεχνολογιών που αναπτύσσονται για την ασφάλεια, εστιάζοντας σε λύσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των έργων καθώς και την προσαρμοστικότητα τους στις τωρινές αλλά κυρίως στις μελλοντικές απαιτήσεις που θα προκύψουν.  Με επίκεντρο τις λύσεις βίντεο – επιτήρησης, συστημάτων συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης, περιμετρικής προστασίας και πυρανίχνευσης και συνδυασμούς όλων αυτών στο πλαίσιο του Integration, της κεντρικής διαχείρισης και των έξυπνων αυτοματισμών, θα ενημερωθούμε μεταξύ άλλων, για το πώς επηρεάζονται τα έργα και οι εγκαταστάτες των συστημάτων ασφάλειας, από το Artificial Intelligence, τα υβριδικά συστήματα συναγερμού, τη τεχνολογία cloud, τις απαιτήσεις για Cyber Security και τη συμμόρφωση στο GDPR.
Δηλώστε Online Δωρεάν Συμμετοχή
Σε ποιους ΑπευθύνεταιΚάθε χρόνο, το Συνέδριο Securiy Project, απευθύνεται και το παρακολουθούν σημαντικά στελέχη από τη μεγάλη κοινότητα των επαγγελματιών του τομέα της Φυσικής Ασφάλειας από όλη την Ελλάδα.Συγκεκριμένα και φέτος, θα κληθούν να το παρακολουθήσουν :Διευθυντές και Στελέχη in-house Τμημάτων Ασφάλειας από μεγάλες Iδιωτικές Eπιχειρήσεις και Δημόσιους Οργανισμούς Επαγγελματίες Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφάλειας και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Υλοποίηση Τεχνολογικών ΈργωνΣτελέχη και Προσωπικό των Ι.Ε.Π.ΥΑ Στελέχη και Προσωπικό Σωμάτων ΑσφάλειαςΑκαδημαϊκοί, Επιστήμονες, Ερευνητές, Σύμβουλοι Εκπαιδευτές, Φοιτητές και Ιδιώτες με ευρύτερο ενδιαφέρον για το χώρο της Ασφάλειας.
Το συνεδριακό Event που εμπιστεύεται και συμμετέχει η αγορά και ο τομέας του security στην ΕλλάδαΣε κάθε διοργάνωση του Συνεδρίου Security Project, σημαντικοί φορείς, οργανισμοί και κυρίως πολλές ιδιωτικές εταιρίες από την αγορά των υπηρεσιών, των ηλεκτρονικών συστημάτων και των ολοκληρωμένων λύσεων για την ασφάλεια, υποστηρίζουν το συνέδριο ως χορηγοί και συμμετέχουν ενεργά, συμβάλλοντας στο περιεχόμενο του. Οι έννοιες ποιότητα και καινοτομία είναι εδώ και πολλά χρόνια βαθιά ριζωμένες στο DNA του Συνεδρίου Security Project και φυσικά του Περιοδικού Security Manager. Παραμένοντας σταθερά προσηλωμένοι στην ανάδειξη των θεμάτων ασφάλειας, με αξιοπιστία, εγκυρότητα και κυρίως με τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση και επιρροή στο συγκεκριμένο χώρο, η Smart Press και η ομάδα διοργάνωσης του συνεδρίου και έκδοσης του περιοδικού, έχουν πετύχει οι δυο αυτές οντότητες να αποτελούν τα σημεία αναφοράς για τον τομέα του Security στην Ελλάδα, κερδίζοντας την αναγνώριση, την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του κλάδου και ευρύτερα της αγοράς του τομέα της ασφάλειας.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ – Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ – Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΗΕLLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ – Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Ε.Ε.Α.Ε.Σ.)Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ώρα 17.00-19.00

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ – Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εισαγωγή & Συντονισμός:Αλίκη Μητσάκου, Συν-Ιδρύτρια και Γενική Γραμματέας Ε.Ε.Α.Ε.Σ., Πρόεδρος, Γυναίκες στην Διεθνή Ασφάλεια-ΕλλάςΣυζητούν:Clare Hutchinson, Ειδική Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ για τις Γυναίκες, Ειρήνη και ΑσφάλειαΜαρία Συρεγγέλα, Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Αντιπρόεδρος των Γυναικών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Women)Chantal de Jonge Outdraat, Πρόεδρος, Women In International Security (WIIS – Γυναίκες στην Διεθνή Ασφάλεια), ΗΠΑΚατερίνα Μπούρα, Πρέσβης ε.τ.Μαίη Ζαννή, Πολιτική Αναλύτρια Πρόεδρος & Συν-Ιδρύτρια «Women Act» ΕλλάδαΔανάη Κουμανάκου, Πρέσβειρα ε.τ. ‎Μαρία Καρακλιούμη, Πολιτική αναλύτριαΕρωτήσεις –Παρεμβάσειςhttps://roadshow2020.gaaec.orgΘΑ ΔΩΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

ΕυρωΑτλαντικές Σχέσεις μετά τις Αμερικάνικες εκλογές

ΕυρωΑτλαντικές Σχέσεις μετά τις Αμερικάνικες εκλογές

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ώρα 17.00 ΕυρωΑτλαντικές Σχέσεις μετά τις Αμερικάνικες εκλογές

Έναρξη Χαιρετισμός Θεοδόσης Γεωργίου, Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση για Ατλαντική & Ευρωπαϊκή Συνεργασία https://www.gaaec.org/en/,

τ. Πρόεδρος, Διεθνούς Ένωσης Ατλαντικού Συμφώνου Εισαγωγή & Συντονισμός Ινώ Αφεντούλη, Διευθύντρια Προγραμμάτων, Διεύθυνση Δημόσιας Διπλωματίας ΝΑΤΟ

Συζητούν Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής έδρα Ελληνικών Σπουδών, Fletcher School of Law and Diplomacy, ΠανεπιστήμιοTufts,

πρώην Υπουργός Κατερίνα Σωκου, Ανταποκρίτρια της Καθημερινής και του ΣΚΑΙ στην Ουάσιγκτον, Non Resident Senior Fellow στο Atlantic Council of US.

Δημήτρης Καιρίδης Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Παντειο Πανεπιστήμιο, Βουλευτής Ν.Δ.Β1 ,Βορείου Τομέα Αθηνών Ερωτήσεις –Παρεμβάσεις

https://www.youtube.com/channel/UCiiZmLNkHg6UJHkpEalSbAg?fbclid=IwAR0XlJGejzjbsosWuXXm3jHlTn-6a1Vg8Tq-OwB7PpVPWGOpm0-HGSYapgc

ΦΟΡΜΑ ΕΔΩ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWuePxplVSi4tzd-211oJiSMHQ-2V0U4KLGkUW1vzccyobNQ/viewform?fbclid=IwAR0XlJGejzjbsosWuXXm3jHlTn-6a1Vg8Tq-OwB7PpVPWGOpm0-HGSYapgc

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

H HELLENIC MEDIA GROUP MEDIA SPONSOR InfoCom Security Digital Week The Human- Tech Factor Of Cyber Security

H HELLENIC MEDIA GROUP MEDIA SPONSOR InfoCom Security Digital Week The Human- Tech Factor Of Cyber Security

H HELLENIC MEDIA GROUP MEDIA SPONSOR  InfoCom Security Digital Week

The Human- Tech Factor Of Cyber Security

InfoCom Security Digital Week

The Human- Tech Factor Of Cyber Security

1-2-3 Ιουλίου 2020 

Η μεγάλη κοινότητα που δημιούργησε εδώ και 10 χρόνια, το Συνέδριο Infocom Security (www.infocomsecurity.gr) παραμένει συνδεδεμένη και ενεργή,  μέσα από το Infocom Security Digital Week, που θα πραγματοποιηθεί online στις  1,2 και 3 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης virtual εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν και online ένα πλήρες πρόγραμμα από παρουσιάσεις, συζητήσεις, webinars και workshops σχετικά με την Ψηφιακή Ασφάλεια μέσα από μια φιλική πλατφόρμα που θα προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία ενός εικονικού συνεδρίου.  

Στα πλαίσια του “Infocom Security Digital Week” θα αναδείξουμε όπως κάθε χρόνο όλες τις πτυχές και τις εξελίξεις στο Cyber Security, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στις προκλήσεις για την κυβερνοασφάλεια σήμερα, τις βέλτιστες στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισης ρίσκου, τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία προστασίας της IT υποδομής των επιχειρήσεων και οργανισμών και φυσικά, τον κομβικό ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα μέσα σε ένα σύνθετο τεχνολογικό  περιβάλλον, που αποτυπώνουμε με τον όρο Human-Tech Factor.

Θα αναζητήσουμε λοιπόν, την επίδραση του συνδυασμού του ανθρώπινου και τεχνολογικού παράγοντα τόσο στη διαμόρφωση του τοπίου των ψηφιακών απειλών σήμερα, όσο και στην προσπάθεια διαχείρισης και ολιστικής αντιμετώπισης των κινδύνων στο κυβερνοχώρο.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή και δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.infocomsecurity.gr

SECUREXPO – International Security Technologies Exhibition

SECUREXPO – International Security Technologies Exhibition

16 – 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, M.E.C. – ΠΑΙΑΝΙΑ

SECUREXPO – International Security Technologies Exhibition

Η SECUREXPO είναι η μοναδική εξειδικευμένη και κλαδική έκθεση στην Ελλάδα με ολιστική προσέγγιση και διεθνή προσανατολισμό και αποτελεί το κορυφαίο επαγγελματικό γεγονός για τον κλάδο των τεχνολογιών της ασφάλειας.

Η SECUREXPO είναι δομημένη σε δύο τομείς:

 • ELECTRONIC SECURITY

Ο τομέας ELECTRONIC SECURITY θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων για: Residential, Commercial & Retail Security

 • PHYSICAL SECURITY

Ο τομέας PHYSICAL SECURITY εστιάζει σε τεχνολογίες και υπηρεσίες όπως: Perimeter Security, Mechanical Security, Security Services

Χάρη στην συμμετοχή των μεγαλύτερων & σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου η διεθνής έκθεση SECUREXPO έχει καταξιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των Βαλκανίων.

Κατά την διεξαγωγή της έκθεσης  χιλιάδες επαγγελματίες από τον κλάδο αλλά και από συναφείς κλάδους επισκέπτονται την έκθεση αναζητώντας νέα προϊόντα & καινοτόμες λύσεις , εγκαινιάζοντας νέες δημιουργικές συνεργασίες.

Η SECUREXPO είναι το μοναδικό γεγονός όπου όλοι και όλα που εμπλέκονται στον τομέα της ασφάλειας είναι μαζί.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο πιο σημαντικό event του κλάδου

ELECTRONIC SECURITY

Ο τομέας θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων για :

 • COMMERCIAL SECURITY
 • RESIDENTIAL SECURITY
 • RETAIL SECURITY

ELECTRONIC SECURITY

Access Control

Monitoring Services – Central Stations

Intrusion Detection

Fire Alarm

Video Surveillance

Central Station Equipment & Software

Identification Systems

Home & Building Control

IT Networks, Storage, Back-up and Security

IT Security

IoT Security Systems

Intelligent Buildings

Burglar Fog Systems

Video Doorphone

Smart Home Security Systems

Biometrics / RFID Solutions

Installation Accessories, Test Instruments, Supplies

Unmanned Electronic Guard Systems – Drones

Anti-Drone Systems

Anti-theft Systems

PHYSICAL SECURITY

Portico and barriers

Turnstile and parking bollards

Safety grid and fences

Door-opening systems

Perimeter Protection Systems

Access systems

Mechanical security systems

Meter Detectors & X-ray / Screening Equipment

Rescue & Emergency Equipment

Safety Clothing and Equipment

Patrol Clocks – Equipment

Radio Communication Systems

Security Services

Security Doors, Gates & Shutters

Parking Control

Key Cabinets

Special Cabinets

Cash Management Solution

Security Management

Safes

Lock Devices

Anti-Drone Systems

Anti-theft Systems

Personal Protective Equipment

Security Glass & Film

PHYSICAL SECURITY

Ο τομέας εστιάζει σε τεχνολογίες, εξοπλισμό και υπηρεσίες όπως:

 • PERIMETER SECURITY
 • MECHANICAL SECURITY
 • SECURITY SERVICES
ELECTRONIC SECURITYAccess ControlMonitoring Services – Central StationsIntrusion DetectionFire AlarmVideo SurveillanceCentral Station Equipment & SoftwareIdentification SystemsHome & Building ControlIT Networks, Storage, Back-up and SecurityIT SecurityIoT Security SystemsIntelligent BuildingsBurglar Fog SystemsVideo DoorphoneSmart Home Security SystemsBiometrics / RFID SolutionsInstallation Accessories, Test Instruments, SuppliesUnmanned Electronic Guard Systems – DronesAnti-Drone SystemsAnti-theft SystemsPHYSICAL SECURITYPortico and barriersTurnstile and parking bollardsSafety grid and fencesDoor-opening systemsPerimeter Protection SystemsAccess systemsMechanical security systemsMeter Detectors & X-ray / Screening EquipmentRescue & Emergency EquipmentSafety Clothing and EquipmentPatrol Clocks – EquipmentRadio Communication SystemsSecurity ServicesSecurity Doors, Gates & ShuttersParking ControlKey CabinetsSpecial CabinetsCash Management SolutionSecurity ManagementSafesLock DevicesAnti-Drone SystemsAnti-theft SystemsPersonal Protective EquipmentSecurity Glass & Film

Security Project αποφασίστηκε η μετάθεση του συνεδρίου για τις 29 και 30 Μαΐου στον ίδιο χώρο (Divani Caravel Hotel, Αθήνα)

Security Project αποφασίστηκε η μετάθεση του συνεδρίου για τις 29 και 30 Μαΐου στον ίδιο χώρο (Divani Caravel Hotel, Αθήνα)
Το Συνέδριο Security Project (www.securitymanager.gr) αποτελεί κάθε χρόνο τη μεγάλη γιορτή για την Ασφάλεια στην Ελλάδα!
Με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί λόγω της επίδρασης του νέου ιού, θεωρούμε ότι δεν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες μέσα στον Μάρτιο προκειμένου και αυτή η διοργάνωση να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη γιορτή!Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η μετάθεση του συνεδρίου για τις 29 και 30  Μαΐου στον ίδιο χώρο (Divani Caravel Hotel, Αθήνα)θα σας ενημερώνουμε τακτικά για οποιαδήποτε εξέλιξη !Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site του Συνεδρίου www.securityproject.gr ή να καλείτε στο 2105225479

Νέες ημερομηνίες για την SECUREXPO 2020

Νέες ημερομηνίες για την SECUREXPO 2020

H διεξαγωγή της έκθεσης SECUREXPO 2020 μετατίθεται
για τις 16-18 Οκτωβρίου 2020


Η καθημερινή εμφάνιση στη χώρα μας διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και η ανησυχία για την εξάπλωση και έκβαση του φαινομένου, δημιουργεί απρόβλεπτες συνθήκες για το προσεχές διάστημα.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα παραπάνω και με αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της SECUREXPO για τις 16-17-18 Οκτωβρίου 2020.

Η διοργανώτρια εταιρία , παρότι είχε καλύψει τα 85% των διαθέσιμων χώρων, προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση διότι σε καμία περίπτωση δεν θα έθετε σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και των συνεργατών της.

Η διοργάνωση διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με υπευθυνότητα προκειμένου να διασφαλίσει τις προϋποθέσεις για την επιτυχή έκβαση της SECUREXPO στις νέες ημερομηνίες 16,17,18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

Security Excellence Awards 2019

Security Excellence Awards 2019

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΟΡΟΤΣΙΚΟΣ Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Η κλαδική έκθεση των επαγγελματιών της Ηλεκτρονικής & Φυσικής ασφάλειας

Η κλαδική έκθεση των επαγγελματιών της Ηλεκτρονικής & Φυσικής ασφάλειας

Η SECUREXPO η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C., είναι η μοναδική έκθεση που όλοι και όλα που εμπλέκονται στο τομέα της ασφάλειας είναι μαζί.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που αφορά τεχνολογίες, συστήματα, εξοπλισμό και υπηρεσίες ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας.

Η SECUREXPO αποτελεί το διετές απαραίτητο ραντεβού πλήθους επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου του security στην Ελλάδα, οι οποίοι την επισκέπτονται προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας.

Η SECUREXPO είναι μια έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά σε επαγγελματίες επισκέπτες όπως:

Εταιρίες Συστημάτων & Υπηρεσιών Ασφαλείας, Εγκαταστάτες, Μεταπωλητές, Τεχνικοί, Ηλεκτρονικοί, Ηλεκτρολόγοι, Έμποροι Ηλεκτρονικού & Ηλεκτρολογικού Υλικού, Systems Integrators, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Τεχνικές Εταιρίες, Κατασκευαστές, Στελέχη ΙΤ, Εταιρείες Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Facilities Companies, Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις, Δημόσιες Αρχές, Κυβερνητικές Υπηρεσίες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Προξενεία, Πρεσβείες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, Εμπορικά κέντρα, Καταστήματα, Τουριστικές Εγκαταστάσεις & Χώροι Αναψυχής, Χώροι στάθμευσης, Λιμένες, Εταιρίες Logistics


Ο εκθεσιακός χώρος του M.E.C. με την άνετη πρόσβαση, και τις σύγχρονες υποδομές, σε συνδυασμό με τη χωροταξική διάταξη των περιπτέρων, έρχεται να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση ενός κλίματος θετικής διάθεσης και επαγγελματισμού, αλλά και την εικόνα μιας διοργάνωσης που ακολουθεί τα ευρωπαϊκά εκθεσιακά μοντέλα.

Το πρόγραμμα προβολής και προώθησης της SECUREXPO 2020 με αυξημένο budget περιλαμβάνει:

 • Τηλεοπτικά spot σε επιλεγμένες ζώνες
 • Ταχυδρομική Αποστολή 5.000 προσκλήσεων σε επαγγελματίες του χώρου μέσω ΕΛΤΑ
 • Διαδίκτυο & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Google Ads, Facebook, YouTube)
 • Αποστολή newsletter μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Διανομή έντυπων & ηλεκτρονικών προσκλήσεων
 • Καταχωρήσεις σε Κλαδικό Τύπο & άλλα μέσα
 • Ανάρτηση Banner σε επιλεγμένες ιστοσελίδες 

Συμμετέχοντας στην SECUREXPO ως εκθέτης αποτελείτε εσείς και η επιχείρησή σας μέρος των εξελίξεων, γιατί η παρουσία σας στην έκθεση σας εξασφαλίζει:

⇒  Την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες σας
⇒  Τη διεύρυνση του πελατολογίου σας με νέους δυνητικούς πελάτες
⇒  Τη βελτιστοποίηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής των προϊόντων σας
⇒  Τη παρουσίαση νέων προϊόντων & υπηρεσιών
⇒  Την ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας
⇒  Την υλοποίηση εμπορικών συναλλαγών

www.securexpo.eu

10o INFOCOM SECURITY CONFERENCE 2020

10o INFOCOM SECURITY CONFERENCE 2020

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

The Human-Tech Factor of Cyber Security

Το Συνέδριο Σημείο Αναφοράς για την Ψηφιακή Ασφάλεια και Προστασία των Δεδομένων στην Ελλάδα, στη 10η διοργάνωση!

Το Συνέδριο InfoCom Security – που αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση για την Ψηφιακή Ασφάλεια και Προστασία των Δεδομένων στην Ελλάδα – φθάνει στη 10η διοργάνωση του. Πρόκειται για το event σημείο αναφοράς των εξελίξεων στο χώρο του Cyber Security όπου κάθε χρόνο αποτυπώνονται όλες οι τάσεις στο τομέα της Ασφάλειας στο Κυβερνοχώρο, μέσα από ένα επαγγελματικό πρίσμα που αφορά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, αλλά και με ένα ευρύτερο επιστημονικό και ερευνητικό ενδιαφέρον.

Η 10η διοργάνωση του InfoCom Security που θα πραγματοποιηθεί  29 και 30 Απριλίου στο  Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, θα έχει επιπλέον μια απολογιστική προσέγγιση, αναδεικνύοντας τη συνολική εξελεγκτική πορεία του τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών – σε όλες τις εκφάνσεις της – εστιάζοντας φυσικά, στις προκλήσεις του σήμερα, στις στρατηγικές και στα μοντέλα προστασίας, στις πολιτικές, στις υπηρεσίες, στις τεχνολογίες και στις ολοκληρωμένες λύσεις που αναπτύσσονται για την ψηφιακή ασφάλεια.

Ο Ανθρωπο-Τεχνολογικός παράγοντας στη Ψηφιακή Ασφάλεια !

Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου θα βρεθεί ως κεντρική ιδέα η επιρροή του συνδυασμού του ανθρώπινου και τεχνολογικού παράγοντα – που αποτυπώνουμε με τον όρο Human-Tech Factor – τόσο στη διαμόρφωση του τοπίου των κυβερνοαπειλών σήμερα, όσο και στην προσπάθεια διαχείρισης και ολιστικής αντιμετώπισης των κινδύνων στο κυβερνοχώρο.

Η υιοθέτηση όλων των νέων τεχνολογιών στο τομέα του ICT και η μετάβαση των υποδομών πληροφορικής σε νέα τεχνολογικά μοντέλα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες, αλλά παράλληλα και αρκετές ανησυχίες σε ότι αφορά τη διαχείριση της ασφάλειας. Από την άλλη πλευρά, οι οργανισμοί επενδύουν σε προηγμένες τεχνολογίες προστασίας των δικτύων και των δεδομένων τους από τις εξωτερικές απειλές. Στη πράξη όμως και στις περισσότερες των περιπτώσεων, αποδεικνύεται ότι οι ανθρώπινες ενέργειες και τα αθέλητα λάθη, αποτελούν ίσως τη σοβαρότερη απειλή. Όσοι ασκούν κακόβουλη και εγκληματική δραστηριότητα στο κυβερνοχώρο, εκμεταλλεύονται τις ευπάθειες που δημιουργούνται συνεχώς από τα ανθρώπινα λάθη των χρηστών, προκειμένου να παραβιάσουν τα δίκτυα των επιχειρήσεων και να υφαρπάξουν σημαντικά δεδομένα και χρήματα.

Επίσης, οι επαγγελματίες που στελεχώνουν τα εσωτερικά τμήματα IT και Risk Management, καθώς και το σύνολο των ειδικών στελεχών, των integrators και των εταιριών παροχής λύσεων και υπηρεσιών ψηφιακής ασφάλειας, πρέπει να αποτελούν την αιχμή του δόρατος των αμυντικών μηχανισμών απέναντι στους κινδύνους του κυβερνοχώρου,  προτείνοντας, υλοποιώντας και υποστηρίζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις διαθέσιμες τεχνολογίες!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι λοιπόν, πόσο κρίσιμος είναι ο ανθρωπινός παράγοντας στη διαχείριση των προκλήσεων για την ψηφιακή ασφάλεια, όπου σε συνδυασμό με τους τεχνολογικούς πόρους, επιδρά άλλοτε αρνητικά και άλλοτε ευεργετικά.  

Με λίγα λόγια είμαστε το ανθρώπινο στοιχείο στη κυβερνοασφάλεια μέσα σε ένα σύνθετο και πολύπλοκο τεχνολογικό περιβάλλον!

Το 10ο Infocom Security 2020 θα καλύψει για ακόμα μια φορά μια ευρεία θεματολογία σχετικά με την Ψηφιακή Ασφάλεια και την Προστασία των Δεδομένων και παράλληλα θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των ανθρώπων της συγκεκριμένη αγοράς και του ευρύτερου χώρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.


8O SECURITY PROJECT 2020

8O SECURITY PROJECT 2020

Η Ηellenic Media Group  και ο τομεας του Δίκτυο Ενημέρωσης ιδιωτικής Ασφάλειας Ελλάδος

στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας το 8o SECURITY PROJECT 2020

Το 8ο Συνέδριο Security Project – που θα πραγματοποιηθεί στις 20  & 21  Μαρτίου 2020 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο  Divani Caravel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager – θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά – το μοναδικό συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες Security στην Ελλάδα και ταυτόχρονα την  ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας.

Με κεντρικό τίτλο “Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο” το Security Project 2020 έχει στόχο να αναδείξει τις πολιτικές, τις στρατηγικές και τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται για την ασφάλεια και προστασία, με γνώμονα την μελλοντική τους βιωσιμότητα, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και απόδοση.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι οι κίνδυνοι και οι απειλές, εξελίσσονται ποιοτικά και αυξάνονται ποσοτικά, για αυτό, θα πρέπει να εφαρμόζουμε πρακτικές διαχείρισης των κινδύνων με  μακρόπνοο σχεδιασμό και να αξιοποιούμε τεχνολογικά εργαλεία με μελλοντικό ορίζοντα αποτελεσματικότητας.

Στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, στις κρίσιμες υποδομές, στο οικιακό και ιδιωτικό μας περιβάλλον, αλλά και στη κοινωνία ευρύτερα, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια κουλτούρα ασφάλειας και προστασίας, με επίκεντρο την  πρόληψη, την βαθιά κατανόηση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών του σήμερα και των δυνητικών κινδύνων του αύριο.

Στο φετινό συνέδριο Security Project θα παρουσιάσουμε όλες εκείνες τις πτυχές μιας “future–proof” προσέγγισης για την ασφάλεια με πυλώνες όπως πάντα τις δύο θεματικές ημερίδες :
Την 1η ημέρα – Παρασκευή 20 Μαρτίου–  θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα  Σάββατο 21 Μαρτίου θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.

SECUR EXPO Electronic Physical Security Exhibition

SECUR EXPO Electronic Physical Security Exhibition

Η HELLENIC MEDIA GROUP ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ SECURITY INFO 24
Στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας την Εκθεση SECUR EXPO Electronic Physical Security Exhibition 
4η κλαδική έκθεση SECUREXPO επιστρέφει αναβαθμισμένη από 15 έως 17 Μάϊου στο M.E.C. Παιανίας και θα αποτελέσει κομβικό τεχνολογικό και εμπορικό forum, με επίκεντρο τεχνολογίες, συστήματα, εξοπλισμό και υπηρεσίες ηλεκτρονικής & φυσικής ασφάλειας.Electronic SecurityΟ τομέας θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων για :COMMERCIAL SECURITYRESIDENTIAL SECURITYRETAIL SECURITY
Physical SecurityΟ τομέας εστιάζει σε τεχνολογίες, εξοπλισμό και υπηρεσίες όπως:PERIMETER SECURITYMECHANICAL SECURITYSECURITY SERVICESUAV SEC ForumΣτα πλαίσια της SECUREXPO θα πραγματοποιηθεί η εξειδικευμένη εκδήλωση UAV SEC Forum με σημείο αναφοράς την ανάπτυξη και σύνδεση των μη επανδρωμένων συστημάτων με τον τομέα της ασφάλειας.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΘΕΤΗΣΣυμμετέχοντας στη μοναδική έκθεση Τεχνολογιών Ασφάλειας στην Ελλάδα αποτελείτε εσείς και η επιχείρησή σας μέρος των εξελίξεων.H συμμετοχή σας στην Διεθνή Έκθεση SECUREXPO σας εξασφαλίζει:Την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες σαςΤη διεύρυνση του πελατολογίου σας με νέους δυναμικούς πελάτεςΤη βελτιστοποίηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής των προϊόντων σαςΤην παρουσίαση νέων προϊόντων & υπηρεσιώνΤην ενίσχυση της εταιρικής σας εικόναςΤην υλοποίηση εμπορικών συναλλαγώνΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Security Excellence Awards.

Security Excellence Awards.

Τα Security Excellence Awards 2019 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς (δημόσιους & ιδιωτικούς) και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Γιατί να διεκδικήσω ένα βραβείο στα Security Excellence Awards 2019

Τα Security Excellence Awards 2019 αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για να:

 • Αξιολογήσετε την προσπάθειά σας και εκτιμήσετε τα πλεονεκτήματά σας.
 • Ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας στην αγορά, ως νικητής.
 • Ενισχύσετε το ηθικό των εργαζομένων σας, αναφορικά με την ασφάλειά τους, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.
 • Επιρρώσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους προσφέρετε.
 • Γιορτάσετε την επιτυχία σας με τους συνεργάτες και συναγωνιστές του κλάδου σας.
 • Δημοσιοποιήσετε τις επιτυχίες σας και αξιοποιήσετε το βραβείο σας ως «εργαλείο» marketing.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Πληροφορίες & Υποψηφιότητες

https://www.securityexcellenceawards.gr
Νίκος Σαράφογλου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 332), e-mail: nsarafoglou@boussias.com

Η ΗELLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ 8O SECURITY PROJECT 2020

Η ΗELLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ 8O SECURITY PROJECT 2020

Το 8ο Συνέδριο Security Project – που θα πραγματοποιηθεί στις 20  & 21  Μαρτίου 2020 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο  Divani Caravel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager – θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά – το μοναδικό συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες Security στην Ελλάδα και ταυτόχρονα την  ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας.

Με κεντρικό τίτλο “Δημιουργούμε Σήμερα, το Ασφαλές Περιβάλλον του Αύριο” το Security Project 2020 έχει στόχο να αναδείξει τις πολιτικές, τις στρατηγικές και τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται για την ασφάλεια και προστασία, με γνώμονα την μελλοντική τους βιωσιμότητα, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και απόδοση.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι οι κίνδυνοι και οι απειλές, εξελίσσονται ποιοτικά και αυξάνονται ποσοτικά, για αυτό, θα πρέπει να εφαρμόζουμε πρακτικές διαχείρισης των κινδύνων με  μακρόπνοο σχεδιασμό και να αξιοποιούμε τεχνολογικά εργαλεία με μελλοντικό ορίζοντα αποτελεσματικότητας.

Στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, στις κρίσιμες υποδομές, στο οικιακό και ιδιωτικό μας περιβάλλον, αλλά και στη κοινωνία ευρύτερα, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια κουλτούρα ασφάλειας και προστασίας, με επίκεντρο την  πρόληψη, την βαθιά κατανόηση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών του σήμερα και των δυνητικών κινδύνων του αύριο.

Στο φετινό συνέδριο Security Project θα παρουσιάσουμε όλες εκείνες τις πτυχές μιας “future–proof” προσέγγισης για την ασφάλεια με πυλώνες όπως πάντα τις δύο θεματικές ημερίδες :
Την 1η ημέρα – Παρασκευή 20 Μαρτίου–  θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα  Σάββατο 21 Μαρτίου θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.

Φόρμα Εγγραφής