Μιχαήλ Χάλαρης

Μιχαήλ Χάλαρης Αναλαμβάνει

Σύμβουλος στην εκτίμηση – Διαχείριση Κινδύνων

Ο Μιχάλης Χάλαρης είναι Ανώτατος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και έχει υπηρετήσει σε επιτελικές & επιχειρησιακές θέσεις. Πτυχιούχος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών (BSc, 1993), Διδάκτορας Χημείας του ΕΚΠΑ (PhD, 1999). Πτυχιούχος Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2nd BSc, 1996).

Μετεκπαιδεύτηκε στο Rescue Services College Rosersberg της Σουηδίας σε θέματα αντιμετώπισης περιβαλλοντικών καταστροφών και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας ως Επιτελής Εθνικής Άμυνας στις Αμυντικές και Στρατηγικές Σπουδές. Ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΕ σε θέματα Πολιτικής Προστασίας (Technical Expert of European Commission/Humanitarian Aid & Civil Protection). Έντονη διδακτική, ερευνητική και μελετητική δραστηριότητα με πλήθος δημοσιευμένων εργασιών.

Είναι συντονιστής Καθηγητής του μαθήματος «Τεχνολογικές καταστροφές και περιβαλλοντικοί κίνδυνοι» στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα (ΔΔΠΜΣ) «Ανάλυση και Διαχείριση ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών», διδάσκων στο μάθημα «Hazard Identification & Risk Management» στο MSc in Oil and Gas Technology και Καθηγητής στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και στο ΙΝΕΠ του Εθνικού Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών(ΕΕΧ) και για τρία έτη υπήρξε επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ https://chalarismichalis.blogspot.com/

FACEBOOK ΕΔΩ

TWITTER ΕΔΩ

LINKEDIN ΕΔΩ

INSTAGRAM ΕΔΩ